Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Prodej gumárenských a chemických produktů slovinských výrobců Savatech Kranj a Color Medvode. Seznam nabízených produktů a služeb: - dopravní pásy a servis dopravních pásů - těsnící okenní profily - průmyslové a technické profily - EKO - Výrobky pro záchranářství, hasiče, armádu - EKO - Pneumatické těsnící vaky, packery, ucpávky - ...

Výroba a prodej: - čistící, dezinfekční, mazací, prostředky: -pro domácnost -pro průmysl - rozpouštědla - odmašťovače - bioaktivní produkty -ochranné prostředky proti korozi.

Druchema je družstvo pro chemickou výrobu a služby, které patří k tradičním českým firmám s širokým sortimentem kvalitních výrobků z oblasti bytové chemie, autokosmetiky, lepidel a tmelů, barev na textil, výrobků pro sport a volný čas.

Dodávka - průmyslové chemikálie pro povrchové úpravy kovových povrchů Výroba - průmyslové chemikálie pro povrchové úpravy

Velkoobchod, prodej: -barvy, barev ve spreji, lepidla, tmely, hydroizolace čističe a leštidla - značka BOSNY.

Výroba: -kosmetika SANI PRO Prodej: -široký sortiment spotřební chemie SANI PRO - drogerie - čistící a dezinfekční prostředky - tekutá mýdla - vonné oleje k vytírání podlah - sanitární prostředky, zařízení, sklo.

Míchání autolaků, prodej, e-shop příslušenství pro lakýrníky a lakovny - autolaky - airbrush barvy - airbrusch pistole a technika - brusivo - tmely.

Výrobce a dodavatel laboratorních, speciálních, farmaceutických a technických chemikálií. Charakteristickým rysem výrobků firmy PENTA je jejich standardní kvalita a tím pádem i jejich spolehlivost. Tím je firma známa nejen zákazníkům v České republice, ale i renomovaným zahraničním firmám. Firma dodává na trh cca 8500 vysoce sofistikovaných ...

Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků - technicko-poradenská činnost v chemii - výrobní a osobní hygiena - výzkum, výroba, obchod

Výroba, prodej: - stavební chemie - materiály pro opravy betonových konstrukcí - tmely a těsnící hmoty - ochranné nátěry - podlahové povrchy.

Vývoj, výroba, distribuce, prodej, poskytování poradenství: -oblast produktů, materiálů a technologických řešení ve stavebnictví.

Import, export, distribuce: - chemikálie pro chemickou, gumárenskou, galvanickou a kožedělnou výrobu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nátěrové hmoty - pomůcky pro řemeslníky.

Prodej: - materiály pro silniční stavitelství převážně na bázi asfaltu - produkty pro hydroizolaci staveb

Výroba a prodej: -tekuté a práškové barvy do betonu -práškové barvy do betonu -přísady do betonu -prostředky pro vymývání betonu -uzavírací nátěry a impregnace -přísady do potěrů a mazanin -dávkovací a stříkací technika - urychlovače, zpomalovače - provzdušňovadla (vymývací papír, laky, pasty) Zajišťujeme dávkovací a stříkací ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zateplovací systémy, omítky, hydroizolace - fasádní barvy, ekobarvy(na dřevo, asfalt, betony, ocel) - lazurovací laky na dřevo - doplňkové nářadí pro zpracování prodávaných produktů - kolorování fasádních a vnitřních barev - barvy na střešní krytiny - renovace eternitu.

Prodej a montáž parket a korkových podlah, laky, tmely, lepidla, barvy, stěrky, .. Půjčovna: brusky Včetně cenové kalkulace a poradenství

Výroba: - radioaktivní prvky a sloučeniny. Činnosti společnosti: - sterilizace zdravotnického materiálu - sterilizace obalových materiálů - dekontaminace a sterilizace farmaceutických a kosmetických surovin - dekontaminace a desinsekce potravin a potravinářských surovin - ošetření uměleckých předmětů a předmětů historické ...

Zajišťujeme služby: - prodej stavebního materiálu. - kalkulace - poradenská činnost - certifikované školení

Maloobchod: - tónování barev a omítek, - epoxidové nátěrové hmoty, - interiérové barvy, - tapety, - fasádní barvy, - dekorační barvy, - termoizolační barvy, - ozdobné lišty vnitřní a fasádní profily, - autolaky, - přechodové lišty, - lepidla, tmely, stěrky, - ochrana dřeva, - malířské nářadí, - protipožární nátěry.

Prodej a distribuce: -průmyslová hnojiva -průmyslová chemie(POTAŠ) -pohonné hmoty. -technické plyny -oleje. Výroba: -transport betonu -prefabrikátů. Kamiónová doprava a spedice. Držitel ISO* 9001:2000.

Přímé zastoupení, prodej a e-shop výrobků Mipa - průmyslové laky - tmely - krycí fólie - brusné materiály - plniče, laky - základové materiály - stříkací pistole - lakýrnické pomůcky.

Prodej chemických látek a chemických směsí