Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy - laky a lazury na dřevo - přírodní vosky a oleje na dřevo zn. Saicos - laky na nábytek - míchání odstínů - barvy fasádní, interiérové, na dřevo a kov - prodej a servis stříkací techniky. Prodejny: Přerov, Tovární 2993/4 tel.: 581204375; 603827432 Bystřice pod Hostýnem Holešovská ...

Technická chemie. Prodej, e-shop - aerosoly, technická chemie - průmyslová lepidla - průmyslové spreje - omašťovaše - čističe.

Dovoz, distribuce: - lakovací systémy a příslušenství - autolaky - nátěrové hmoty - vybavení autolakoven.

Prodej, e-shop: - přípravky pro ošetření a údržbu zámkové dlažby či betonových a asfaltových povrchů.

Prodej: -nátěrové hmoty -laky, tmely, lepidla -stavební chemie -malířské a natěračské potřeby -hydroizolace a sanace od hobby zákazníků, až po profesionály. Největší důraz klademe na poradenskou činnost, servis spojený se spokojeností našich zákazníků.

NEVITECH s.r.o. se zaměřuje na konzultační služby v oblasti chemie a chemického inženýrství, výzkum a vývoj v oblasti syntézy chemických specialit, výrobu chemických látek a specialit, a distribuci chemických surovin.

Společnost MD COLOR v.o.s. se zabývá prodejem nátěrových hmot. Specializujeme se na dodávku široké škály barev a povrchových úprav pro různé aplikace. Od maloobchodního prodeje po velkoobchodní distribuci a pravidelné zásobování prodejen. U náš můžete očekávat nejen kvalitní produkty, ale také profesionální poradenství a podporu při výběru ...

Velkoobchod, export, import: - sójový šrot - rybí moučka - zemědělské plodiny - řepka, ječmen, hrách, kukuřice, hořčice - mražené a chlazené maso - drůbeží, rybí, vepřové - mléko - těžká chemie (asfalt, topný olej) - volně ložený cement.

Přírodní kaučuk a latex SVR 3L, SVR CV60, NAT 20 HA latex, LATZ latex PVultex, Vytex, Revertex Prodej přírodního kaučuku a latexu v České republice a na Slovensku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky. Míchání barev. Práce: -malířské -natěračské střechy, fasády -probarvené omítky, podlahy, ocelové konstrukce -nástřik tekuté tapety, fasády -tónování.

Výrobce, velkoobchod, distribuce technických výrobků, nátěrových hmot.

Velkoobchod, prodej, dodávka, distribuce: -speciální chemické a technické produkty, výrobky -aerosoly, produkty pro provozní hygienu včetně dezinfekce a dekontaminace, chladící a mazací kapaliny, odmašťovadla, řezací a tažné prostředky, produkty pro úpravu odpadních vod a vody v uzavřených i otevřených oběhových systémech, produkty pro ...

Velkoobchod, dodávka: - strojírenských náhradních dílů - ložiska - těsnění a klínové řemeny - průmyslová lepidla - oleje a maziva - vrtací nástroje - spojovací materiál, segerové pojistky, ozubená kola, odlitky, řetězy, lineární vedení, pohony, palety, obalový materiál.

Společnost KARNOOL s.r.o. se specializuje na logistiku a distribuci kvalitních barev značky Eternal. KARNOOL s.r.o. se věnuje široké škále logistických služeb, včetně námořní dopravy, leteckého přepravního servisu, tuzemské distribuce, mezinárodní kamionové dopravy a zahraniční sběrné službě. Společnost také poskytuje poradenskou činnost v ...

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - průmyslové barvy na veškeré podklady. Míchání interiérových fasádních barev, omítek firem EINZA, PPG. Míchání autolaků do sprejů, opravných tužek. Výroba sprejů na zakázku. Malířské práce. Prodejna Barvy Laky Kroměříž, Obvodová 3295: - tel.: 608369423 - email: barvyprikryl@seznam.cz

Internetový obchod, eshop, prodej: - profi štětce - válečky - držáky na váleček - montérky a pracovní kalhoty. Maloobchod, prodej: -kartáčnické výrobky -lepidla -tmely -malířské a natěračské potřeby.

Velkoobchod - chemikálie: - kyselina chlorovodíková, sírová - hydroxid sodný - chlornan, sulfid a hydrogensulfid sodný - anorganické pigmenty a plniva - síran barnatý, srážený - Litopon - titanová běloba.

Velkoobchodní, maloobchodní distributor technických výrobků ve spreji

Naše stavební firma se zabývá malířskými a natěračskými prácemi, mimo to provádíme také zednické a stavební práce. Malířské, natěračské, stavební práce, malby, nátěry výrobních hal, nátěry fasád, střech, rekonstrukce domů, zednictví, stavebnictví Mikulov, Ivančice, Hodonín - zateplení fasád - úpravy terénu - montáž sádrokartonu, ...

Dodavatel separátorů, lepidel a šelaků od prověřených německých výrobců

Firma Chovancová Ilona je velkoobchod, kde provozuje gastrosklad a e-shop s gastro výrobky již od roku 1991. V sortimentu naleznete vybavení do kuchyně, užitkové sklo, veškeré gastro-vybavení a také bazénovou chemii. Firma, kromě prodeje poskytuje půjčovnu veškerého kuchyňského a gastro vybavení.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - barvy, laky, nátěry - tapety - bambusové rohože - samolepící dekorace na zeď - barvy na textil, plátna - umělecké štětce - tmely - slupovací barvy - barvy na ubrouskovou techniku, lepidla - nářadí pro malíře - barvy světa Dulux - lazury, laky Sídlo: Haškova 2182/40, 591 01 Žďár nad ...

Společnost WEXYS s.r.o. poskytuje služby a dodávky chemických přípravků v oblasti úpravy vody v průmyslových podnicích.