Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Práce, renovace: -malířské, malířství, malby -natěračské, natěračství, nátěry a nástřiky (fasády, konstrukce ...) -lakýrnické, lakýrnictví, lakování -tapetování, tapety -mramory, patinování, fládrování ušlechtilými technologickými postupy -poradenství -technologie -protipožární nátěry Obnova kulturních památek. "Zelená ...

Značková stavební chemie: MAPEI, Schönox, Sika, Schomburg Excel-Mix, Weber Schlüter Systems a další. Nářadí a vybavení pro obkladače, stavaře a podlaháře. Lišty a profily - ukončovací, dilatační, přechodové, dekorační... Dodáváme kompletní systémy např. pro: - balkóny a terasy - koupelny - bazény - podlahy - ...

Nátěrové hmoty - prodej: - barvy a laky: - lasurovací barvy a laky - fasádní a renovační nátěry - omítkové směsi - parketové laky - akrylátové a disperzní barvy - ochrany betonových a ocelových konstrukcí - kompletní nátěrový program firmy BUFA BAEUERLE-RELIUS (SRN) - míchání až 7000 odstínů, včetně RAL, NCS, ALPINA, ...

Prodej: -stavební materiály -obklady -dlažby -zdravotní keramika -armatury -izolace tepelné, voděodolné -suché maltové směsi -lepidla, tmely. -Prodejna stavebnin, Cihly, cihlené bloky, překlady, tvárnice, ytong, hebel, beton, betonová dlažba, zámková dlažba, ztracené bednění, kb blok, best, liapor, štípané tvarovky, ...

Dodavatel průmyslového lepení - lepidla, lepící pásky, suché zipy, protiskluzové pásky, reflexní pásky, ochranné pomůcky a mnoho dalšího.

Obchodní zastoupení firmy Statestrong Limited UK pro ČR. Výroba, velkoobchod: -aerosolové, neaerosolové výrobky pro kosmetický, drogistický průmysl a domácnosti, -chemické látky, přípravky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -průmyslové podlahy: -betonové, lité. Výroba: -nátěrové hmoty, barvy pro průmyslové podlahy. Sídlo dle OR: -Rožnov pod Radhoštěm.

Míchání: - interiérové a exteriérové barvy Prodej: - barvy fasády, omítky, interiérové, exteriérové - laky Natěračské práce. Prodej: - drogerie Sanace betonových konstrukcí. Prodej: - stavební chemie Demolice. Zemní a výkopové práce. Antikorozní ochrana ocelové konstrukce, mosty, jeřáby.

Pěkné dřevo - prodejna se dřevem a dřevěnými výrobky v průmyslové zóně v Popůvkách u Brna. Zakázkové truhlářství. Hoblované dřevo: - hoblované hranoly - lepené hranoly - hoblovaná prkna - hoblované hranolky - profilové lišty - plotovky - palubky - hůlky, tyče, kulatina. Dřevěné polotovary: - spárovka na míru - nášlapy na schody - ...

Color Centrum Vracov. Míchací centum pro automobily a průmysl, příslušenství pro opravy vozidel, materiál pro lakování. Prodej, e-shop s autolaky, fasádní systémy a interiérové barvy.

Zabýváme se obchodem s asfaltovými hydroizolačními materiály, poradenstvím v oblasti hydroizolací, odborným poradenstvím v oblasti procesu certifikace, výroby, technologii a modernizací výrobních zařízení na výrobu asfaltových hydroizolačních materiálů.

Služby: - výroba barev a laků - celosvětově známý výrobce vysoce kvalitních materiálů pro povrchové úpravy..

Prodej: -spotřební materiály pro lakovnny a průmyslové podniky -lepidla, tmely, oleje, fólie, obaly.

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - chemické výrobky - elektrické nářadí - spojovací materiály (šrouby, hmoždinky, matice.

Výroba, export, prodej: - líh - medicinální líh - denaturovaný líh - kysličník uhličitý - technický líh - úkap, dokap 94% - přiboudlina - obilný líh - melasové výpalky.

Míchací a tónovací centrum. Prodejní sklad barev a laků. Prodáváme průmyslové barvy NOVUM, COLORLAK. Nabízíme fasádní a interiérové malby včetně míchání odstínů dle přání zákazníka. Poradenství včetně aplikačních zkoušek.

Prodej: -materiál: -elektro -stavební -průmyslové zboží -hospodářské potřeby -barvy a laky. Služby: -míchání fasádních barev.

Velkoobchod, maloobchod: - malířské a natěračské potřeby - kartáčnické výrobky - barvy a laky - nátěrové hmoty - živice.

Výroba, prodej: - chemické materiály pro výrobu betonů a malt - materiály pro povrchovou úpravu stavebních konstrukcí - přípravky užitkové chemie - fasádní barvy - nátěry na dřevo, kov - lepidla - veterinární přípravky - bazénová chemie - přípravky proti hmyzu - ochrana dřeva - stavební chemie Zkušební laboratoř Správní ...

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -fasádní a interiérové nátěry -barvy na beton -nátěry na dřevo a kov* -tmely,lepidla -omítky,stěrky -přísady do betonu Stachema -prostředky k likvidaci plísní,hub* a dřevokazného hmyzu -prostředky pro ochranu zdiva a omítek proti plísním -k prevenci pro ochranu dřeva proti houbám,plísním ...

Distribuce, prodej: -léčiva -prostředky zdravotnické techniky -jedy, žíraviny, pesticidy.

Prodej - autodíly Prodej - barvy na dřevo venkovní a vnitřní, průmyslové - autolaky - lakýrnické potřeby - nářadí