Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Zpracování a ekologická likvidace odpadů. Nákup a prodej chemických látek.

Generální importér německé značky Ambratec®, která se specializuje na vývoj chemicko-technických speciálních produktů pro různé oblasti použití.

Velkoobchod, maloobchod, poradenství a zasilatelská služba v oboru lepidel, tmelů, těsnění, polyuretanových pěn a doplňkového zboží. - silikonový olej - silikonový tmel - odlévací silikony - silikonové pásky - silikonové pasty - silikonové odpěňovače - lepidla - těsnící tmely - lepící tmely - pěny sprejové - pěny pistolové ...

Dodávka, prodej, poradenství, servis: - laboratorní přístroje a příslušenství - vše pro laboratoře - vybavení laboratoří - specializace na chromatografii.

Obchodní činnost: -export, import farmaceutické přípravky a léky -poloprodukty pro potrávinářský, chemický a farmaceutický průmysl.

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Nabídka, dodávka: - slévárenská pojiva, nátěry a pomocné prostředky.

Výroba a prodej průmyslové chemie /spreje. Produkty pro údržbu a opravárenství. Speciální průmyslové a úklidové čistící práce. Výrobky pro motorkáře.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - pracovní pomůcky, oděvy, obuv - plasty - stavební chemie a nátěrové hmoty - ploché skolo a zrcadla - pryže a řemeslnické potřeby - nářadí - drogerie.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - pracovní pomůcky, oděvy, obuv - plasty - stavební chemie a nátěrové hmoty - ploché skolo a zrcadla - pryže a řemeslnické potřeby - nářadí - drogerie.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -ochranné pracovní pomůcky -stavební plasty -chemie a nátěrové hmoty -ploché sklo a zrcadla -pryže a řemeslnické potřeby -nářadí -drogerie.

Maloobchod, velkoobchod: - pracovní pomůcky, oděvy, obuv - stavební chemie a nátěrové hmoty - ploché skolo a zrcadla - pryže a řemeslnické potřeby - nářadí - drogerie.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - pracovní pomůcky, oděvy, obuv - plasty - stavební chemie a nátěrové hmoty - ploché skolo a zrcadla - pryže a řemeslnické potřeby - nářadí - drogerie.

Velkoobchod, prodej: - barvy, laky - nátěrové hmoty na kov, dřevo, umělou hmotu, sklo a kartóny - speciální nátěrové hmoty.

Velkoobchod,prodej,distribuce,zásobování pro autoservisy,obchody s autodíly, autodopravce a čerpací stanice s motorovými a převodovými oleji, plastickými mazivy a brzdovými kapalinami: -OLEJE VALVOLINE: -SynPower včetně olejů Longlife, DuraBlend,TurboV -pro starší motory nad 100.000 najetých kilometrů oleje MAX* LIFE ...

Naše firma AMILA s.r.o. se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej impregnací a nátěrových hmot převážně na dřevo, ale i na ostatní materiály jako je kov, beton, zdivo, omítka, kámen, sklo, keramika, textil a jiné. Nabízíme Vám kvalitní, vyzkoušené a jedinečné produkty za velice výhodné ceny. Sídlo: Hluboká 1, Trhová Kamenice, ...

-Motáž a prodej žaluzií, rolet, sítí do oken. -Velkoobchod: - silkonové tmely - lepidla - stavební chemie - doprava zdarma - možnost zaslání zboží poštou - slevy dle odebraného množství...

Obalovna. Výroba asfaltových směsí. Recyklace asfaltových a betonových konstrukcí.

Prodej: -suché omítkové směsi -stavební lepidla -zateplovací systémy budov -fasádní a vnitřní barvy -zednické nářadí -lepící tmely -stavební systém THERMOMUR -nivelační hmoty -lišty, perlinka -minerální vata -cement, vápno -střešní tašky -sanační omítky -doplňky zateplovacích systémů -polystyren -lepenka -výrobní ...

Prodej: -autolaky -podkladové materiály (polyesterové tmely, základové barvy, akrylátové plnice). Míchání barevných odstínů: -akrylátů -syntetických barviv (akrylátová barva "PPG", syntetická barva"MOTIP").

Naše firma nabízí : - opravy podlah - opravy silnic - opravy chodníků - dále : opravy schodišť, bazénů - vše s dodávkou materiálů Nabízené materiály : - BG QUICK : unikátní bezvodá, rychle vytvrditelná opravárenská hmota - BGHitCoat: tepelně a korozně odolný keramický povlak - anodická protikorozní ochrana

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - lepidla, tmely - ředidla, mazací oleje - zámky, vložky, kování - zahradní program - řemeslnické potřeby - profi a hobby nářadí - ochranné pomůcky - drobné domácí potřeby - brusivo, kotouče, pily - elektrické ruční nářadí.

Chemie - výroba, prodej: - organické, anorganické produkty - průmyslové chemikálie - chemické látky.