Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Prodej: - organické a anorganické chemikálie, látky a přístroje pro molekulární biologii a genetiku, plastových pomůcek pro laboratoře.

Distribuce a klientský servis průmyslových nátěrových hmot..

Prodej: -příslušenství pro zateplovací systémy -materiály pro fasády domů -doplňky pro sádrokartonáře -stavební nářadí -profily pro obklady, dlažby, interiér -silikonové tmely, montážní pěny -malířské, natěračské, fasádní pomůcky. Stavebniny: -zateplovací systémy -veškeré stavební práce -zasklívání lodžií.

Prodej: -barvy, laky -množstevní slevy -individuální ceny firmám.

Výroba: -nátěrové hmoty-barvy, laky -tmely, lepidla -fasádové hmoty -epoxidové emaily -syntetické barvy -polyuretanové barvy -polyuretanové pěny -hygienické nátěrové hmoty -antikorozní barvy. Výrobky z epoxidových pryskyřic.

Prodej: - barvy na dopravní značení - nátěrové hmoty a aplikační stroje pro vodorovné značení na silnice a vozovky.

Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod: -lepidla, lepidel pro čalouníky, obuvníky, podlaháře či automobilový průmysl -stavební chemie pro stavbu, dům a zahradu -protiplísňové přípravky, opravné hmoty, hydroizolující přípravky a ostatní pro čistý život. Jeden z největších českých výrobců lepidel. Tradice výroby lepidel od roku 1938.

Výzkum a výroba barev a ochranných nátěrů pro průmysl a stavebnictví.

Maloobchod, prodej: - přírodní oleje, vosky - malby na stěny - vápenné omítky - ekologické čistící prostředky - nátěry srubů a roubenek.

Výroba, velkoobchod, distribuce: -interierové a fasádní vodou ředitelné akrylátové nátěrové hmoty, barvy. Barvy jsou vyráběny ze zahraničních surovin, vynikají vysokou vydatností, kryvostí, otěruvzdorností, dlouhou

Prodáváme samonivelační stěrky, lepidla a další podlahovou chemii UZIN vč. produktů pro obklady. Nabízíme laky a oleje na dřevěné podlahy PALLMANN. Prodáváme nářadí, brusky, vysavače, přechodové, ukončovací a schodové profily a lišty Roll, Döllken. Dodáváme dřevěné i laminátové podlahy, pvc a linoleum. Dále nabízíme čisticí produkty na ...

Prodej, e-shop: -liquidy (náplně do elektronických cigaret) -kosmetika -chemikálie -bytová chemie -potravinové doplňky aj.

Výroba, prodej: - polyuretanové pěny pro automobilový průmysl.

Obchod barvy, laky, míchání. Velkoobchod, maloobchod, poradenství: -spektrální fotometr s kulovou geometrií -kompletní sortiment nátěrových hmot -barvy na auta (autolaky) DE BEER, SYNPO (český akrylát): -emaily, metalízy a perletě (i plnění spreyů), míchání laků na počkání -fasádní a interiérové: -akrylátové, silikátové, ...

Prodej lepidel, tmelů, epoxidů, penetrací pro stavby, průmysl i domácnost, lepící servis

Vývoz farmaceutických a kosmetických substancí, intermediátů a chemických specialit. Lupénka - Psariazol - prodej kosmetiky Vývoj syntéz ve spolupráci s pracovníky vysokoškolských pracovišť.

Prodej - laky - tmely Finanční poradenství Vedení - účetnictví Prodej a půjčovna - brusné strojeprodej - brusivo

Prodej: - vysoce kvalitních produktů pro výrobu, opravu a údržbu všeho druhu. Nosnými produkty jsou anaerobní lepidla, technické spreje, průmyslová chemie. Dalším prodejním artiklem je brusivo, řezivo, všestranná maziva i elekro-ukončování vodičů. Nabízíme produkty osobní hygieny jako jsou utěrky, papírové kapesníky, tekutá mýdla apod..

Prodej: -práškové barvy vypalovací -silikonové ucpávky, krytky, pásky aj.maskování -háčky, závěsová technika -ruční i automatické stříkací zařízení ZEUS -plastové samočistící kabiny ZEUS -lakovací linky na práškové barvy -linky pro odlakování -linky pro předúpravu samostatné -kabiny, pece -odlakovače za studena -vypalovací ...

Asfaltérské a stavební práce při údržbě a rekonstrukcích a výstavbě pozemních komunikací. Provádíme vlastní zádlaby včetně dodávky dlažebního materiálu a obrubníků.

Termolan CZ s.r.o zajišťuje kompletní servis průmyslovým společnostem v oblasti profesionálních lepících technologií. Spolupracujeme s předními distributory lepidel a aplikátorů. Termolan dodává výrobky pod jejich vlastní značkou: Thermolan a Termik. Zastupujeme předního světového výrobce Valcomelton a výrobce lepidel Dural Podporujeme ...

Vyrábíme řezné, chladicí emulze, semi a syntetické kapaliny a oleje pro obrábění a tváření; provozní náplně strojů; motorové oleje; rozpouštědla; konzervační, odparové oleje; aditiva; benzín; petrolej. Provádíme technologický servis a poradenství.

Výroba a prodej: - kapalinová chromatografie - chromatografie na tuhé fázi - sorbenty - silikagel a polymerní HEMA - iontová a afinitní chromatografie - analytická a preparativní kolona - vakuový separátor Dorcus - přeplňování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potraviny. Kompletní gastroservis: -sortiment zboží přizpůsobený potřebám stravovacích zařízení-školní a závodní stravování. Výroba, dovoz, distribuce: -toaletní papír 20m, 30m, 40m, 36m šedý, bílý, barevný, jednovrstvý, dvouvrstvý JUMBO 19m, 24m, 28m ubrousky -skládané papírové ručníky ZZ zelené, šedé, ...