Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Firma KASI Bohemia, s.r.o. byla založena v roce 1999 jako samostatná provozovna sítotiskového poradenství a servisu. Z důvodu rozšiřujícího se zájmu o tyto služby a s rozvojem sítotisku i v menších obcích zaujala solidní pozici na českém trhu a stejně jako firma KASI na Slovensku, která úspěšně expandovala v roce 1991 a prosperuje dodnes, ...

Prodej - autokosmetika - barvy - laky - tmely - lepidla - TEPUR a BIOREPEL likvidace plísně ve zdivu, čistící prostředky Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Autolakovna. Autolaky a průmyslové laky - autolaky DUPONT - průmyslové laky - brusiva - leštění - ochrané pomůcky - maskování Prodej produktů a vybavení pro autolakovny. Nabídka brusných prostředků Norton. Brusné a řezné prostředky. Pracovní oděvy.

Prodej - tmely - lepidla Prodej - chemické přípravky pro autoopravárenství, autoprůmysl a profesní nářadí

Specializujeme se: - facility management, úklid a čištění, dodávky chemie a materiálů pro průmyslové a komerční objekty.

Obchod, prodej, služby v oblasti odborné aplikace výrobků, servisní a odborné poradenství, rozvoz, dodávky. Barvy: -vnitřní - disperzní, latexové, silikátové, minerální, speciální -fasádní - disperzní, silikátové, silikonové, minerální, speciální -tónovací pasty. Tmely: -vnitřní -fasádní. Omítky: -fasádní - silikátové, silikonové, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce: - nátěrové hmoty Sigma Coatings.

Prodej - produkty určené k likvidaci následků zneužití chemických, biologických a radioaktivncíh látek

Prodej - speciální chemie - farmaceutická chemie Distribuce - farmaceutická chemie

Obchodní zástupce italského výrobce barev a laků Colorificio San Marco S. p. A. Fasádní a nátěrové barvy: -emaily, laky, mořidla, tónování. Provádění mramorové štuky. Přípravky proti plísni. Sanace vlhkého zdiva.

Přední světový výrobce speciálních chemikálií pro farmacii, kosmetiku, bytovou chemii, výrobu barev a laků, plastů apod.

Aktivitou firmy je vlastní příprava a úprava preparátů dle specifických potřeb odběratele a distribuce do velkoobchodních a maloobchodních sítí v České a Slovenské republice.

Distribuce a prodej přírodních laků, lazur, olejů, vosků, barev a omítek na dřevěné, kovové a minerální povrchy.

Dodávka bioethanolu pro paliva. Výroba: - kvasný bezvodný líh - technický alkohol - přiboudlina - odstředěné lihovarské výpalky - lihovarské mláto - suché a zahuštěné lihovarské výpalky.

Prodej: - barvy, laky - lepicí tmely - hydroizolační materiály - lité podlahy AUSTIS.

Pracovní ochranné pomůcky. - prodej barev - laky - potřeby pro malíře a natěrače - pracovní a ochranné pomůcky - drogistické zboží - zahrádkářské potřeby - maziva a oleje.

Nákup, prodej -technicko-poradenská činnost v oblasti zahraničního obchodu.

Chemické čističe, přípravky a materiály pro polygrafický průmysl a i jiné odvětví průmyslu.

Prodejna barev pod vedením zkušeného týmu!!! Parkování před prodejnou! Kompletní sortiment pro malíře a lakýrníky - interiérové a fasádní barvy - nátěry na dřevo a kov - mořidla, lazury, podlahové laky - stěrky, tapety - zateplovací systém, probarvené omítky

Motobazar Prodej - náhradní díly, příslušenství a doplňky pro motocykly HONDA, SUZUKI, YAMAHA filtry, výfuky, svody Prodej - motocykly HONDA, SUZUKI, YAMAHA Servis - motocykly HONDA, SUZUKI, YAMAHA Prodej - oleje - maziva Prodej - sportovní potřeby pro motorkáře přilby, oblečení, boty, chrániče

Výroba, poradenství, obchod, prodej: -nové i regenerované práškové nátěrové hmoty -termosetická prášková nátěrová hmota na bázi epoxidových a polyesterových pryskyřic bez těžkých kovů a TGIC. Zatím jsou vyráběny ve třech základních provedeních: -epoxidy -epoxypolyestery (hybridy, mixy) -průmyslové polyestery -metalizované ...

Firma vyrábí autochemii a vybavení pro autoservisy..

Dovoz a distribuce: - barvy Beckers - silniční barvy - skelné tapety - štětce Anza - ubrousky a ubrusy z netkané textilie - svíčky, svícny.

Prodej, velkoobchod: -barvy Beckers a Scala -laky -malířské pomůcky Anza -tapety ze skelných vláken Colortex -míchání barev. Malířské práce. Stříkané tmely Alltek. Servis pro hotely a restaurace.

Velkoobchod, prodej: - materiály pro plasty, nátěry, tiskařské barvy, stavební výrobky