Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Velkoobchod barev, laků a malířských potřeb. Tónování na počkání značek: JUB, Colorlak, HET, Primalex, Austis, Sokrates, Tikkurila

Kompletní sortiment nátěrových hmot a malířských potřeb.

Nanopolymerní ochrana: - čističe - odmašťovače. Odstaňování nečistot a graffiti.

Prodáváme barvy, laky, dekorativní malby, lazury a fasádní nátěry. Nabízíme okrasné lišty, bordury, dětské dekorace a malířské potřeby.

Distribuce textilních pomocných přípravků (TPP) firmy HENKEL KGaA, Düsseldorf

Stolařství, truhlářství. Interiéry na klíč, návrh řešení, dodávka na klíč, montáž, rekonstrukce, výroba: -nábytek, ložnice, předsíně, skříně vestavěné (úložný prostor), obývací stěny -kuchyňské linky, kuchyňská linka, kuchyně -výměny dvířek u skříněk v kuchyních -barové pulty a zázemí vč. elektrických spotřebičů -dřevěná zábradlí, ...

Maloobchod, prodej, drogerie: -kosmetické, toaletní a drogistické zboží -barvy-laky.

Velkoobchod, prodej: -barvy -laky -tmely -malířské potřeby

Výroba/prodej: laboratorní chemikálie, laboratorní sklo, laboratorní potřeby(porcelán, plasty, guma, filtrační papír, přístroje),

Výhradní zastoupení Milesi SpA. Prodej profesionálních materiálů na povrchovou úpravu dřeva.

Výroba: - chemické látky - čistící sůl. Výroba a prodej minerálních solí pro farmaceutický a potravinářský průmysl. Certifikace: - GMP ICHQ7, ISO22000, HALAL, DMF, CEP/COS.

Prodej, maloobchod: -fasádní a interiérové nátěry ALLIGATOR -systémy pro zateplení budov -omítkoviny mnoho typů -protiradonové izolace -systémy pro těsnění, lepení a spárování obkladů -průmyslové a dekorativní epoxidové podlahy -sanační omítky -nátěry na dřevo -střešní krytiny na bázi bitumenu- bonský šindel ...

Výroba prodej a montáž asfaltových pásů, asfaltových šindelů, PVC folií, geotextilií, rekonstrukce střech.Izolace spodních staveb.Specializovaný velkoobchod.

Zastoupení pro ČR: - akrylátové a metalické autolaky SIKKENS, RAL, PERLA, REFLEX. Rozvrhování lakoven. Počítačově zpracovaný systém míchání autolaků.

Vy máte problém... my máme řešení. Vývoz, dovoz, poradenství, velkoobchod, prodej, servis, zasílání sběrnou službou do 24 hodin: Emulze: -syntetické, polosyntetické, olejové -emulze pro obrábění kobaltových ocelí. Oleje: -obráběcí, řezné, antikorozní (WD 40) Odmašťovadla: -vodou ředitelná -vodou neředitelná -čistící ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - barvy - hydroizolace a tepelné izolace - obklady - komínové systémy - stavební nářadí - pojiva, omítky - temly, silikony, lepidla.

Firma zajišťuje a provádí: - distribuce chemických produktů - manipulace, skladování, balení, adjustace chemikálií - zajištění tranzitních dodávek - zajištění využití nepotřebných zásob - konzultace v uvedené problematice.

Nabídka: - restaurátorské a umělecké materiály a technologie. Poskytování poradenství, odborná literatura a periodika.

Prodáváme kvalitní palubky, podlahovky, sušená hoblovaná prkna a hranoly, lazurovací barvy a zakončovací lišty. Na míru vyrábíme plotovky. Provádíme truhlářské, pokrývačské a tesařské práce.

BARVY-LAKY VESKO PLUS Centrum pro řemeslnky. Velkoobchodní sklad barev. Velkoobchod, prodej: -barvy -laky a tmely -sortiment DÜFA -lakýrnické nářadí -brusivo. Služby: -míchání akrylátových autolaků -míchání interiérových a fasádních barev -výrazné slevy pro stálé zákazníky -rozvoz větších zakázek v ceně. ...

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, prodej: - lepidla pro truhláře, dřevařský průmysl, stavebnictví - tmely - nátěrové hmoty - tónování barev na počkání - malířské potřeby.

Služby: -míchání barev -plnění barev do sprayů. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -metalické laky -akrylátové laky -motolaky (laky na motocykly) -autolaky LESONAL, DEBEER -autochemie DINITROL, ROBERLO, DYNA, NOVOL -brusivo KOVAX Podkladové materiály: -tmely, plniče DINITROL, DYNA, NOVOL, ROBERLO.