Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Firma zajišťuje a provádí: - distribuce chemických produktů - manipulace, skladování, balení, adjustace chemikálií - zajištění tranzitních dodávek - zajištění využití nepotřebných zásob - konzultace v uvedené problematice.

Nabídka: - restaurátorské a umělecké materiály a technologie. Poskytování poradenství, odborná literatura a periodika.

Prodáváme kvalitní palubky, podlahovky, sušená hoblovaná prkna a hranoly, lazurovací barvy a zakončovací lišty. Na míru vyrábíme plotovky. Provádíme truhlářské, pokrývačské a tesařské práce.

BARVY-LAKY VESKO PLUS Centrum pro řemeslnky. Velkoobchodní sklad barev. Velkoobchod, prodej: -barvy -laky a tmely -sortiment DÜFA -lakýrnické nářadí -brusivo. Služby: -míchání akrylátových autolaků -míchání interiérových a fasádních barev -výrazné slevy pro stálé zákazníky -rozvoz větších zakázek v ceně. ...

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, prodej: - lepidla pro truhláře, dřevařský průmysl, stavebnictví - tmely - nátěrové hmoty - tónování barev na počkání - malířské potřeby.

Služby: -míchání barev -plnění barev do sprayů. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -metalické laky -akrylátové laky -motolaky (laky na motocykly) -autolaky LESONAL, DEBEER -autochemie DINITROL, ROBERLO, DYNA, NOVOL -brusivo KOVAX Podkladové materiály: -tmely, plniče DINITROL, DYNA, NOVOL, ROBERLO.

Prodej, maloobchod: -laky a politury -nátěrové hmoty: malířské, syntetické, nitrocelulozové, olejové, fermežové, vodové, disperzní, silikonové -tmely a lepidla -aerosolové barvy -štětky, štětce, stěrky, válečky atd. -ředidla v sudech nebo do přinesených nádob: petrolej, technický benzin, toluen, aceton, S6001, ...

Prodej: -zdící materiál -cement, vápna, omítky, lepidla -střešní krytiny -komínové systémy -izolace -betonové výrobky, zahradní architektura, zámková dlažba -hutní materiál -koupelny -sádrokartony a doplňky -fasádní zateplovací systémy -okna, dveře, zárubně -kanalizace -stavební chemie -nářadí -elektro ...

Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků kvalifikovaných jako výbušné, oxidující, extrémně hořlavé, vysoce hořlavé, vysoce toxické, toxické, karcinogenní, mutagenní, toxické pro reprodukci, nebezpečné pro životní prostředí a prodej... Výroba chemických látek a chemických přípravků Velkoobchod Specializovaný maloobchod Maloobchod ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -lepidla, tmely -maziva -spreje -silikony a akryláty -čistící a odmašťovací prostředky.

Prodej: -drogerie. -barvy, laky.

Prodej: -interiérové a fasádní barvy. Práce: -hydroizolace -omítky, nástřiky VARIOPAINT.

Velkoobchod: - barvy - laky - malířské potřeby.

Stapus s.r.o.: -míchání barevných omítek -zateplovací systémy -stavební materiál -fasádní studio -plastová okna a dřevěná eurookna. -stavební a hutní materiály pro hrubé stavby -stavební lepidla, tmely a barvy -potřeby a nářadí pro kutily a zahrádkáře. Centrála: STAPUS, s.r.o. Staré Hradiště 3 533 52 Staré ...

Prodej teplonosných mrazuvzdorných kapalin (nemrznoucích směsí) do systémů chlazení, topení a solárních zařízení a speciálních čistících a ochranných kapalin značky SENTINEL.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: -asfaltované izolační materiály (lepenka, i proti radonu) -lehké izolační pásy -pásy natavitelné z oxidovaných asfaltů -izolační pásy z modifikovaných asfaltů a pásy pro speciální použití (SBS*, APP*, IPA*) -asfaltové šindele (SINDELIT R, polyelast, bituplast, elastolep, bitumat ...

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -chemie -kosmetika.

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty a tmely ANTIKON - práškové nátěrové hmoty k antikorozní ochraně oceli - nátěrové hmoty na beton a omítky - tmel k utěsnění trhlin a spojů z monolitického a prefabrikovaného betonu, otevřených a uzavřených nádrží na odpadní vodu, vodojemů, objektů čistíren odpadních vod.

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Ubytování Luhačovice: -9 pokojů -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitem, WiFi sítí pro připojení Vašich PC a minibarem V Penzionu: -wellness centrum s infrasaunou, parním boxem a relaxační místností -fitcentrum.

Penzion Celnica Velké Karlovice: -ubytování, stravování, wellness centrum, cykloturistika, masáže.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby - míchání barev.