Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Výroba hmot pro: - lité průmyslové podlahy - ochranné antikorozní a protichemické nátěry a izolace - potravinářské zdravotně nezávadné nátěry - izolace mostů. Aplikace: - průmyslové podlahy - antichemické, antikorozní, ochranné nátěry.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy a laky všech druhů, barva -jednosložkové, dvousložkové, speciální(kromě práškových). Barvy na: -ocelové, železné a neželezné kovy, kov, dřevo, dřeva, stavební materiály, materiál zinkofosfátové syntetické základy v barvě šedé a červenohnědé. Pro stavbu strojů a přístrojů kompletní sortiment ...

Výroba: - přípravky pro kožedělný průmysl - hydrolyzát kolagenu - rozprachové sušárny nerezové - pigmenty do barev - stavební chemie - hnojiva

Prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -míchání barev -tmely, lepidla -barvy do sprejů -pomůcky pro malíře, natěrače -poradenská služba.

Výroba a prodej chemických výrobků pro průmysl, olejů a maziv, odmašťovacích přípravků či stavební chemie.

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - barvy, laky - čistící prostředky - prací prášky.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - drogerie.

Prodej: - kosmetické výrobky - čistící prostředky.

Velkoobchod, velkosklad: -drogerie-barvy, laky.

Oprava, servis: -osobní automobily. Autolakovna-karosárna. Autoservis. Míchání a prodej barev PPG*.

Maloobchod, prodej: -barvy -laky -natěračské potřeby.

Maloobchod, prodej: - čaje - keramika - chemikálie do bazénů.

Služby: - tónování barev na počkání - Primalex, Jub, Dulux, Vivechrom, míchání autolaků. Nabízíme natěračské potřeby, lazurovací laky, silikony, emaily všech druhů, spreje a plnění barev do sprejů.

Velkoobchod, prodej: -pesticidy pro zemědělství a lesní hospodářství -barvy, laky -autolaky -ředidla -malířské potřeby -substráty, rašeliny -hnojiva.

Nákup, prodej: -anorganická chemie pro průmysl: -sklářský -keramický -textilní -vodohospodářský -chemický.

Obchod s chemií pro energetiku a průmysl. Chemické výrobky: -odmašťovadla -pasivační přípravky -odstraňovače vodního kamene -odrezovače -odlakovače -kapaliny pro čištění (odmašťování) kovových dílů -roztoky pro vytěsňování vlhkosti. Další služby pro energetiku a průmysl: -čištění energetických zařízení pod napětím do 1000V ...

Řemeslnické práce: - malířské práce, natěračské práce. Prodej: - barvy na dřevo.

Závod Organik. Výroba: - smola a dehtové oleje - naftalen - benzen - síra a soda - aromatická rozpouštědla - ftalanhydrid, změkčovadla a estery - fenoly, kresoly, kresolové kyseliny.

Zastoupení stavebních nátěrových a vysprávkových materiálů značky SIKKENS. Velkoobchod, prodej: - stavební barvy a laky AKZO NOBEL SIKKENS - nátěrové systémy SIKKENS - krycí a lazurovací materiály pro průmyslové a řemeslné povrstvování dřevěných stavebních dílů - silikátové fasádní barvy. Technické poradenství a servis prostřednictvím ...

Velkoobchod, maloobchod a zásilková služba: - silikonové tmely a lepidla - polyuretanové pěny - disperze Těsnění oken a dilatačních spár. Lepení a upevňování. Zastoupení firmy LOCTITE, TKK SRPENICE, TEROSON.

Malířské a fasádní barvy, ochrana dřeva, protipožární nátěry, tónování barev, bazénová a stavební chemie, pomůcky pro řemeslníky.

Velkoobchod: - průmyslová chemie Export i import - chemické látky pro uplatnění ve stavebním, plastikářském a gumárenském průmyslu. Export: -vysoce jakostní lupky (kusové nebo mleté) -pálený kaolin -etakaolin -geopolymery -cordierit s minimálním obsahem 50% cordieritu Import: -izolační a žáruvzdorné masy všech ...

Prodej průmyslových, práškových, vodouředitelných, malířských a fasádních barev, laků, nátěrových hmot značek Alcea a Pulverit.

Činnost zaměřena na analytickou a provozní chemii. Výroba, prodej: - soupravy DUKE pro kontrolu energetických vod v kotelnách, TUV a veřejných bazénech - kapkové testery DUKE pro rodinné bazény