Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Prodej: - nenasycené polyesterové pryskyřice - gelcoaty - organické peroxidy - zařízení a pomůcky pro laminování

Zastoupení ZEMPO. Maloobchod, prodej: - zemědělské, hospodářské a zahrádkářské potřeby - krmné směsi, krmiva - semena - substráty - rašelina - hnojiva - chemické postřiky - nářadí pro zahrádkáře - květináče - plast, keramika - agrofolie, folie - lepidla, tmely - lana, motouzy, popruhy - ochranné pracovní pomůcky - ...

Materiály pro suchou výstavbu - specializovaný prodejce celoevropské sítě mateřské firmy BAUSTOFF+METALL GmbH Wien. Velkoobchod, prodej: -sádrokartonové a sádrovláknité desky -spárovací tmely -zárubně, dvířka a příslušenství RUG* -nátěrové hmoty, malířské potřeby -parozábrany a difuzní fólie (i s hliníkovou vrstvou) -elektrické ...

Prodej: - barvy, laky, - nátěrové přípravky na betonové podlahy. Provozovna: Řeháčkova 206/2a, 40001 Ústí nad Labem - Předlice

Stavebniny. Maloobchod, prodej, eshop: -stavebniny. -stavební materiál. -zdící materiály. -instalatérské potřeby. Půjčovna, zapůjčení: -nářadí: -bourací kladivo. -míchačka. -řezačka obkladů. -vibrační pěch.

Prodej, maloobchod: - nářadí, - svářecí technika, - kompresory, - průmyslová lepidla.

Maloobchod, prodej: - malířské a autolakýrnické potřeby - barvy fasádní, interiérové i míchání - lazurovací laky, mořidla.

Výroba, prodej: -vodou ředitelné barvy ETERNAL. -nátěrové hmoty. -fasádní barvy. -tmely, lepidla.

Protikorozní ochrana: -za použití povlaků plněných skleněnými vločkami, používaná především v: -chemii -petrochemii -energetice -vodohospodářství.

Maloobchod, prodej: -interiérové, fasádní barvy, dekorace -strukturální omítky -dekorativní, vodou ředitelné nátěrové hmoty OIKOS -dekorativní bordůry -tapety, sklotapety.

Analýzy, poradenství, obchod, prodej, dodávky produktů TRICO SAL BETON CHEMIE pro zlepšení kvality při výrobě zámkové dlažby, trub a prefabrikátů nebo transportbetonu: -přísady do betonu: -provzdušňovací, zušlechťovací, těsnící -plastifikátory a superplastifikátory -zpomalovače, urychlovače -přísady do omítek: ...

Ostatní maloobchod s novým zbožím ve specializovaných prodejnách - barvy, laky. Dokončovací stavební činnosti.

Maloobchod, prodej: -autolaky. -ředidla, tmely. Služby: -míchání barevných odstínů.

Velkoobchod a maloobchod: -průmyslová lepidla, tmely, maziva -čistící a odmašťovací prostředky -lepidla pro nábytkářskou a truhlářskou výrobu PVA. Velkoobchod a maloobchod: IMPACT ADHESIVES COMPANY-England: -RITE-LOK -vteřinová, konstrukční, anaerobní, epoxidová a kontaktní lepidla -polyuretanové a silikonové tmely a lepidla ...

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -stavební chemie -lepidla, vteřinová a ostatní -kartáčnické zboží.

Prodej: -nátěrové hmoty -lepidla -tmely -xyladekory -consolan -bazénová chemie -náplně do chemického WC** -míchání barev.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky DUFA - nátěrové hmoty - malířské potřeby - fasádní a dekorační nátěry - materiály k renovaci - nátěrové hmoty na dřevo, podlahy a střechy.

Výroba a úprava kvasného lihu, obecná denaturace, prodej technických lihů a poradenství v oboru lihovarnictví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -lepidla a těsnící hmoty pro průmysl a řemesla. Autorizované zastoupení výrobce FORBO-HELMITIN, Pirmasens/SRN.

Výrobky koncernu TUNAP průmyslová chemie pro automobily (karosárny, klempírny, servisy): -montážní čističe -dvoukomorová tlaková nádobka se štětcem Premium -syntetické, plastické, dlouhodobě přilnavé mazivo Premium a High Tech -syntetický mazací olej -uvolňovač šroubů sprey -univerzální čistič pro autoopravny -přípravek pro ...

Výroba, prodej: -pomocné chemické přípravky (základní anorganické chemické látky) pro: -kožedělný průmysl -stavebnictví -strojírenství.

Prodej: -ionexů, regenerantů, aktivního uhlí, hydroxidu draselného, chloridu amonného a dalších chemikálií pro úpravu vody. Zprostředkování: -dodávek chemických úpraven vody, likvidace ionexů. Poradenství: -v oboru aplikace ionexů, aktivního uhlí a provozu chemických úpraven vody.

Malířství a natěračství. Práce: -malířské,malby,malování: -byty,kanceláře,hotely,inretiéry -natěračské,nátěry,natírání: -okna,dvere,střechy,podlahy,parapety, okenní rámy,zárubně,okapy -vysokotlaké nanášení materiálu AIRLESS -nátěry fasády.

Dovoz, distribuce, velkoobchod: - nátěrové hmoty na ocelové konstrukce, - protipožární nátěry. Sklad PERGE International s.r.o.: - Ostravská 298, 735 81 Bohumín tel; fax.: 596012439. Distributor nátěrových hmot International Protective Coatings pro Českou a Slovenskou republiku.