Potřebujete renovovat dům či zahradu? Jistě využijete širokou nabídku nátěrových hmot, která zahrnuje barvy do interiéru i fasádní barvy, nátěry, laky, lazury, ochranné nátěry na dřevo, plast a kov, míchání odstínu barev na přání, zapůjčení vzorníku barev

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Zastoupení firmy Dynasol a poradenství: -práškové barvy Pulver.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy -laky. Služby: -míchárna barev, omítek -poradenská činnost zdarma Zastoupení: -HERBOL, HELIOS, COLORLAK, PRIMALEX, JOHNSTONES, HET

Ubytování Luhačovice: -9 pokojů -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitem, WiFi sítí pro připojení Vašich PC a minibarem V Penzionu: -wellness centrum s infrasaunou, parním boxem a relaxační místností -fitcentrum.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby - míchání barev.

Distribuce, velkoobchod, prodej: - oleje a maziva - mazací zařízení a technika - sorbenty - lepidla a tmely LOCTITE a TEROSON - nářadí a nástroje. Bazar, nákup, prodej: - obráběcích stroje.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Velkoobchod,prodej: -minerální plniva: -mastek,dolomit,slída,barytové moučky -minerální produkty: -omítky,malty,barvy -hutní výrobky: -trubky,jekle,plechy.

Prodej - lepidla - lepicí pásky a zařízení

Výhradní dovozce výrobků firmy U.S.E. HICKSON PRODUCTS Ltd. Canada: -www.usehickson.com . Dovoz, import, velkoobchod, maloobchod, prodej: -STŘEŠNÍ ASFALTY hydroizolační BLACK KNIHGT: -tmely: -celoroční tmely ALL SEASON ROOF REPAIR -tmelů do mokra i do sucha WET OR DRY ROOF REPAIR -průhledný ...