Průmyslové chemikálie, jako jsou organické a anorganické kyseliny, aminy, ethylen, propylen, polypropylen, polyethylen, fungicidní a insekticidní přípravky, čpavek, benzen, močovina a další chemikálie jsou hojně využívány nejenom v chemickém průmyslu.

Prodej ručního i elektrického nářadí, svářecí techniky a ostatního sortimentu strojírenského charakteru. Nabídka průmyslové chemie, svařovacích zdrojů, vzduchotechniky, ochranných pomůcek, měřidel, brusiva či autogenní techniky.

Dodávky, prodej výrobků průmyslové chemie. Firma se specializuje na prodej čisticích, odmašťovacích prostředků pro oblast úklidových služeb, prostředků na údržbu podlah, ochranné vrstvy pro údržbu automobilů, průmyslových maziv. Prodáváme také chemické výrobky pro stavebnictví, mezi které patří výrobky na ochranu a opravy betonu, odstraňování ...

Prodej: - bazénové chemikálie - bazénové přípravky pro automatické dávkovače - přípravky pro jezírka - modrá skalice - krmiva pro okrasné ryby - terpentýnový olej - kalafuna, líh, hydroxid sodný.

Výroba: - čisticí a odmašťovací prostředky pro průmysl i domácnost

Chemická výroba. Výroba, distribuce: - speciální chemikálie (čisté, ultra čisté) pro vakuové, optoelektronické systémy a mikroelektroniku - kyselina dusičná, sírová, fluorovodíková, peroxid vodíku, čpavek vodný, UV a HPLC chemikálie. Provádění: - ověřovací zkoušky, analýzy. Instrumentální analytická činnost. Povrchové technologie a ...

Distribuce průmyslových lepidel FOLLMANN, COLLANO, HENKEL. Prodej a servis aplikačních systémů pro tavné lepení. Prodej a servis stříkacích zařízení ECCO Finishing pro nanášení barev, laků, vosků, smaltu, glazury, ...

Distribuce: -výrobky pro průmyslové čištění, údržbu: -neutralizace pachů. -odmašťování. -mazací prostředky. -přípravky pro čištění elektrických zařízení. -pracovní rukavice.

Velkoobchod, výroba, prodej: -základních anorganických chemických látek -výroba jiných základních organických chemických látek -pesticidy.

Výroba a prodej: - syntetické pryskyřice: - základní a modifikované nízko, středně a vysoko molekulární epoxidové pryskyřice - alkydové pryskyřice - kalafunové lakařské pryskyřice - vodourozpustné pryskyřice. Finální kompozice z pryskyřic pro použití ve stavebnictví, elektrotechnice a spotřebním průmyslu. Základní ...

Prodej komponentů pro tiskařské práce. Máme pro Vás připraveny: - ofsetové barvy, desky a gumy. - lepidla a chemie - odrezovač Rapidex - plotrový papír - grafické filmy - tiskové laky a pudry. Internetový obchod.

Profesionální servisní a čistící chemie. Gecochem technology s.r.o. poskytuje zákazníkům kvalitní technické poradenství v oblasti servisní a čistící chemie.

Společnost Brenntag CR s.r.o. se zabývá velkoobchodem, prodejem a distribucí chemikálií. Oblasti naší činnosti: - standardní chemikálie - speciální chemikálie - průmyslové obaly - služby s přidanou hodnotou (míchání a výroba surovin na přání zákazníka). Chemické suroviny, polotovary a speciality pro: - čistící a odmašťovací ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej ložisek a strojních součástek - ložiska, klínové řemeny, gufera a řetězy - kroužky, manžety, segerové pojistky - produkty průmyslové chemie, lepidla, upevňovače, odrezovače.

Zabýváme se tuzemským a zahraničním obchodem se surovým glycerinem, rafinovaným glycerinem, methanolem, G-fáze, BIOmixem, vedlejšími produkty s výroby bionafty.

Výroba měděných katalyzátorů. Zakázková výroba spotřebního materiálu a vybavení.

Nabízí kompletní řešení v oblasti katalýzy. - výzkum a vývoj v oblasti katalyzátorů

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí. Prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické.

Služby - dovoz, vývoz, distribuce radioaktivních látek - přeprava radioaktivních látek.

Prodej, distribuce výrobků SurTec: - špičkové chemické produkty a procesy pro průmyslové čištění i pro předúpravu, pokovování a následnou úpravu v galvanotechnice.

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické -Výroba hnojiv -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -pigmentové koncentráty pro obuvnický, papírenský a plastikářský průmysl -kaseinové krycí barvy (barvení kůže, koželužský průmysl). Sídlo firmy: -Jiráskova 569, 76001 Zlín.

Distribuce: - chemické látky - chemikálie. Služby: - konzultace v oblasti distribuce chemie.

Prodej bazénové chemie chlorové i bezchlorové, bazénového příslušenství, přípravků pro úpravu vody ve vířivkách, přípravků pro úpravu vody v koupacím nebo okrasném jezírku a krmiv pro okrasné jezírkové ryby.

Výroba, prodej: - chemikálie - rozpouštědla - speciální organické, anorganické chemikálie.

Poradenská společnost s bohatými zkušenostmi v petrochemickém a chemickém průmyslu.