Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Výroba základních organických chemických látek a kosmetických přípravků..

Nabízíme široké spektrum chemických přípravků, jejichž využití je možné v mnoha oblastech všeobecného a automobilového průmyslu.

Dodáváme široký sortiment nátěrových hmot: - základové protikorozní nátěrové hmoty - vrchní nátěrové hmoty - vodou ředitelné základové a vrchní nátěrové hmoty - jednovrstevné - strukturní nátěrové hmoty - bezbarvé laky - vodou ředitelné lazurovací laky.

Prodej práškových barev IGP a Arsonsisi. Nabízíme práškové barvy : -epoxidové -epoxipolyesterové -průmyslové polyesterové. -fasádní polyesterové -akrylátové -polyuretanové -a speciální typy. Poradenská služba v oblasti práškových plastů a pomoc při zavádění práškové technologie. Všechny námi prodávané ...

Vývoj, výroba, distribuce: - biocidní přípravky pro ošetření průmyslových vod..

Velkoobchodní firma se zaměřením na prodej produktů pro napínaní koberců. Jsme výhradním dovozcem firmy Floorwise, nabízíme podložky pod koberce, napínací lišty, kovové profily, lepidla.

Činnost: - distribuce surovin a přídatných látek pro potravinářský průmysl, krmivářský průmysl, farmaceutický průmysl, některé technické aplikace. - dovoz uruguayského steakového hovězího masa a jihoamerického vína

Velkoobchod s farmaceutickými produkty, stavebními hmotami, mazivy, oleji a přísadami Vnitrostátní velkoobchod s farmaceutickými výrobky. Dovoz a vývoz výrobků z minerálních olejů. Dovoz a vývoz stavebnin ...

Vývoj, výroba, dodávky: - přírodní ingredience pro potravinářským farmaceutický a zemědělský průmysl: - přírodní přísady - kukltury - enzymy.

Výroba: - diagnostická technika pro klinické laboratoře - chemické látky.

Dodavatel konstrukčních plastů, tavných lepidel a průmyslové chemie.

Velkoobchod barev, laků a malířských potřeb. Tónování na počkání značek: JUB, Colorlak, HET, Primalex, Austis, Sokrates, Tikkurila

Kompletní sortiment nátěrových hmot a malířských potřeb.

Prodáváme barvy, laky, dekorativní malby, lazury a fasádní nátěry. Nabízíme okrasné lišty, bordury, dětské dekorace a malířské potřeby.

Výroba/prodej: laboratorní chemikálie, laboratorní sklo, laboratorní potřeby(porcelán, plasty, guma, filtrační papír, přístroje),

Výhradní zastoupení Milesi SpA. Prodej profesionálních materiálů na povrchovou úpravu dřeva.

Výroba prodej a montáž asfaltových pásů, asfaltových šindelů, PVC folií, geotextilií, rekonstrukce střech.Izolace spodních staveb.Specializovaný velkoobchod.

Zastoupení pro ČR: - akrylátové a metalické autolaky SIKKENS, RAL, PERLA, REFLEX. Rozvrhování lakoven. Počítačově zpracovaný systém míchání autolaků.