Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Nákup, prodej a skladování paliv a maziv. Provozování čerpacích stanic.

Dřevěné smrkové a bukové pelety vysoké kvality

Prodej ekopaliv: - palivové dříví - dřevní brikety - pelety Spediční služby Vnitrostátní a mezinárodní doprava - do 3, 5 t

Prodej: - palivové dříví (dřevo) - odkory z pilařské výroby - piliny - dřevěné uhlí - briket.

Služby: -čerpací stanice pohonných hmot Shell -mycí linka.

Výroba a prodej: - dřevní štěpka. Nákup, prodej: - piliny. Autoservis, autoopravna, motoopravna: - 79395 Město Albrechtice, Osvobození 491/18.

Lesnictví. Těžba dřeva. Nákup a prodej: - surové dřevo. Zprostředkování - nákup, výkup: - lesy, lesní pozemky. Prodej: - palivové dřevo. Přeprava, doprava dřeva.

Prodej: - bio palivo - bioplynová stanice Bohušov.

Unipetrol je vedoucí skupinou v oblasti zpracování ropy a petrochemie v České republice a je jedním z hlavních hráčů ve střední a východní Evropě. V roce 2005 se stal součástí největší rafinérské a petrochemické skupiny ve střední Evropě - PKN Orlen.

Těžba a prodej dříví, dřeva včetně zajištění dopravy. Rizikové kácení stromů. Palivové dřevo. Pro krby a kamna jsou ideálním palivovým dřevem zejména : akátové, dubové a březové dřevo, které mají vysokou výhřevnost a dokonale vyhoří.

tesařství, klempířství, pokrývačství, prodej štípaného palivového dřeva

Dřevovýroba: - stavební řezivo - obalový materiál - eko paliva.

Maloobchod, prodej: -palivové uhlí. Práce: -zemní, výkopové. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: -sklápěcí vozy TATRA CASE UNC*.

Pronájem: - nebytové prostory - kanceláře, haly - volná místa a manipulační plochy pro nákladní vozidla. Prodej: - pohonné hmoty, nafta.

Prodej: - dřevěné brikety - armovací železo - ocelové tyče. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Poradenská a konzultační činnost. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Dovážíme přírodní i umělý kámen, máme velkosklad kamene a nabízíme kámen i pro další prodej. Nabízíme klinker - cihlové a kamenné obklady, dlažby, oblázky, kameny a drti. Vedeme velký výběr kamínků kolem domu(kačírek) a do zahrad, barvené drtě (bílá, červená, zelená, růžová), barevné štěpky, mulčovací kůru, obrubníky, neviditelné obrubníky, ...

Výroba, dodávka, prodej. - ekologické palivo - brikety z agro-biomasy: - hlavní surovinou pro výrobu je obilná sláma, řepková sláma. Prodej, výprodej: - bytový textil - povlečení. Import, dovoz, distribuce, prodej: - porno DVD - 20.000 titulů od 200 produkčních firem .

Export, vývoz, import, dovoz, prodej: - hutní materiály: - profily, trubky, plechy - zemědělské produkty - palivové dřevo - výrobky ze dřeva, dřevěné výrobky.

Služby: - poradenské, poradenství v oblasti energetiky, filtračních zařízení a úspory pohonných hmot (úspora paliva).