Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Palivové dřevo, zednické práce.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství Zednictví

Truhlářství. Výroba: - nábytek - dřevěná okna - dřevěné dveře - schody, schodiště - dřevěné brikety.

Velkoobchodní prodej pelet a briket.

Velkoobchod - řezivo Pila Prodej - palivové dřevo

Sušení a prodej řeziva, zakázkový pořez, palivové dříví, výkup a prodej palet.

Výroba, prodej: - stroje pro výrobu ekologických paliv - sušička pilin a biomasy - kotle na pelety. Výroba, dodávka: - pelety - brikety.

Petronal s.r.o. jako dceřiná společnost firmy MV PLUS s.r.o. provozuje síť čerpacích stanic. Na trhu působíme od roku 2003. Dodáváme kvalitní pohonné hmoty bez meziskladu z českých nebo německých rafinérií. Během našeho působení na trhu nikdy nedošlo k porušení kvality.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -malířské potřeby -dřevěné uhlí.

Prodej: - motorová nafta - CNG. Železniční doprava. Oprava a údržba: - lokomotivy - železniční vozy. Silniční doprava: - autojeřáb Tatra AD28 - plošina MP13.

Prodej - palivové dřevo Výroba - palivové dřevo Výroba a prodej - palivové dřevo.

Maloobchod, prodej: -tuhá paliva -hnědé a černé uhlí, brikety, koks. Služby: -doprava paliv velkokapacitními návěsy -včetně dopravy a skládání dopravníkem.

Prodej: - palivové dřevo - pelety - brikety (dřevěné, kokosové) - kotle na pelety - krby, zahradní grily.

Maloobchod, velkoobchod: -houpadla, krmítka, ptačí budky, květináče, trakaře, eko palivo, dřevěné brikety, peletky, houpací motorka, houpací kůň, dětské hry, bytové doplňky, dřevo výroba, autodoprava.

Distribuce a prodej pohonných hmot: -motorová nafta -benzín -minerální oleje -ostatní ropné produkty

Cestovní kancelář. Rezervace letenek ON-LINE. Služby, prodej: -letenky do celého světa -zájezdy pobytové a poznávací. Služby: -incentivní turistika - zájezdy na míru, kongresy a sympozia -eurovíkendy -ubytování v zahraničí -dovolená v tuzemsku -lázeňské pobyty (lázně, ubytování) -poznávací zájezdy -wellness pobyty ...

Prodej, montáž: - klimatizace CHIGO, HAIER. Prodej: - palivové dříví - dřevěné brikety.

Prodej a distribuce: - pohonné hmoty koncovým odběratelům.

Prodej, maloobchod: -mrazuvzdorná zahradní keramika. Nákup, prodej, skladování: -paliva a maziva