Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Dodávka - tvrdé palivo - biopaliva - pelety Interiérové práce Zateplovací systémy Hrubé stavby - základní desky - zdiva Zámkové dlažby Rodinné domy na klíč Exteriérové práce Dodávka - vrchovištní rašelina - rašelinitá půda - frézovaná rašelina

Jatropový olej, peletky z biomasy.

Dodávka včetně přepravy - hnědé uhlí - černé uhlí - koks

Výroba, prodej: -krbové a palivové dřevo z dřevin -buk, dub, bříza, olše, javor, jasan, smrk a borovice -dřevo štípané, štípaná polena -dřevo je vhodné na topení, uzení a grilování.

Výroba, prodej: -pěstování dřevin pro biomasu -biomasa -štěpka.

Svoz, výkup a zpracování papírového odpadu. Výroba ekologického topiva - brikety. provozovna: Přepeře 227 512 61 Přepeře

Prodej: - prodej zahradní a lesní mechanizace - výkup a těžba dřeva - palivové dřevo, - myslivecké potřeby, - lesnické služby, - zbraně a střelivo.

Výroba a prodej palivového dříví. Buk, smrk, bříza, javor - polena 25 až 60 cm.

Správa lesa, těžební a pěstební činnost a prodej palivového dřeva.

Bionafta, biodiesel - výroba, distribuce a export. Firma se zabývá lisováním olejnatých rostlin a jejich následným zpracováním, výrobou a distribucí methylesteru řepkového oleje (tzv. MEŘO), bionafty a prodejem řepkových expelerů.

Výroba, velkoobchod: -pilařská výroba -impregnace dřeva -dřevařské výrobky -palisády -palivový odpad -dřevovina.

Prodej: - dřevěné brikety - palivové dřevo - pelety - krmiva pro psy.

Prodej, nakládka, doprava: -tříděné mostecké uhlí -kopaný chlumský písek -koks.

-Dřevovýroba -Dodávky dřeva na topení -Výroba, montáž, oprava dřevěných plotů -Výroba zahradních doplňků

Prodej: - brikety - pelety - palivové dřevo. Dodávky a kompletní servis v oblasti vytápění biopalivy.

Výroba, prodej: - dřevěné pelety. Projekce, realizace, kompletní servis: - vytápění biopalivy.

Prodej a rozvoz palivového dřeva za nejnižší ceny. Připravíme vám dřevo dle vašeho výběru, délky, štípané. Doprava zdarma!

Zemědělské družstvo: * Výroba, prodej, služby: - Zemědělská - rostlinná: obiloviny, řepka, cukrovka, pícniny, zelenina - celer, zelí, kapusta, květák - živočišná: výkrm skotu, prasat, produkce mléka * Prodej PHM. * Opravy zemědělské techniky * Zemědělské práce: - lisování slámy a sena do velkoobjemových balíků * Kravín: - ...

Prodej: -uhlí, koksu a palivového dřeva. Výkup: -kovový odpad.

Prodej a doprava: -uhlí a koks -palivové dřevo -polena 1m -stavební písky -prosívky a štěrky všeho druhu -lomový kámen.

Zpracování a prodej štípaného palivového dřeva. Nabízíme kvalitní tvrdé i měkké palivové dřevo. Rozvoz dřeva možný po celém Královéhradeckém kraji.

Obchodní společnost Bonett Bohemia, a.s. začala pracovat v roce 1998. Založení, následný vznik a začátek práce společnosti byl výsledkem přípravy a práce poradenské společnosti MANAGEMENT SERVICE, a.s., respektive její Venture Capital divize.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská. Prodej: -dřevěné brikety.

Prodej: -palivové dříví, dřevěné brikety -uhlí, koks, brikety -nabízíme drtě a stavební písky.