Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Prodej, výroba: - štípané a nakrácené palivové dříví, dřevo. Dovoz k zákazníkovi.

Prodej, nákup: - pohonné hmoty - oleje, maziva.

Prodej, velkoobchod: -tuhá paliva: -koks, černé uhlí, kaly, dřevo (dříví) -biopaliva-dřevěné brikety a pelety. -štěrkopísek -okrasné valouny -písek -propanbutanové láhve. Sídlo: -Masarykovo nám. 6/5, Karviná. Pobočky: -Stonava, tel.:596325577; 604420959 -Český Těšín, tel.: 558732161; 604640959.

Sušárna řeziva: - sušení jehličnatého a listnatého řeziva v horkovzdušných sušárnách. Velkoobchod: - jehličnaté řezivo - truhlářské, stolařské, stavební. Prodej: - dřevěné lisované brikety, ekologické palivo vhodné do všech druhů kotlů a krbů.

Nákup, prodej, velkoobchod, skladování: -paliv a maziv. Nakládání s odpady. Reklamní činnost a marketing.

Pěstební činnosti - úklid klestu - úklid a likvidace klestě, štěpkováním, pálením - zhotovení oplocenek - sázení jamkové, podsazeč - vyžínání ručně, mechanizovaně - prořezávky a probírky - zalesňování Výroba a prodej paliva - dříví - peletky - štěpky Úklidové činnosti - celoroční údržba zeleně kolem komunikací - ...

Velkoobchod: - tuhá paliva - uhlí Likvidace starých ekologických zátěží. Prostřednictvím svých dceřiných společností podniká i v oboru výroby a dodávek tepelné energie.

Prodej palivového dřeva. Palivové dřevo dodáváme v regionech Ostrava, Havířov, Orlová, Český Těšín, Karviná, Hlučín, Frýdek-Místek, Třinec, Bílovec a přilehlé oblasti.

Distribuce, prodej, přeprava: - pohonné hmoty - benzín - motorová nafta - topné oleje

Prodej: - dřevěné brikety - palivové dřevo Provozovna: Výroba a prodej palivového dřeva Čibuz 34 503 03

Výroba, prodej: - palivové dřevo. Pilařské středisko.