Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Prodej a montáž -montáž LPG do všech benzínových automobilů -měření emisí -zásobování PROPAN-BUTANOVÝMI lahvemi.

Zpracování a prodej: -pilařské výrobky pro stavaře, stolaře -řezivo stavební: -řezivo sušené -trámy, hranoly, fošny -střešní latě, desky -překližky, OSB desky a další -na přání možná impregnace přípravkem proti plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu -řezivo truhlářské (sušené): -fošny desky vlhkost (8-12%) Výroba, prodej: -nábytek ...

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Vítejte na internetových stránkách společnosti RCF-CZ, s.r.o., zabývající se výrobou a distribucí speciálních pohonných hmot, vysokooktanových benzinů, vysokocetanových motorových naft a aditiv pro sportovní a závodní účely. Pohonné hmoty vyrobíme dle individuálních požadavků zákazníka.

Smluvní partner AGIP Praha. Maloobchod, prodej: -motorové oleje: -benzinové, dieselové motory, motocykly. -oleje pro mechanické, automatické převodovky -průmyslové oleje -brzdové kapaliny -mazivo -kapaliny do chladicích systémů, odstřikovačů -motorová nafta, benzin. Stáčírna pohonných hmot, Moravanská 207.

Velkoobchod, prodej: -pohonné hmoty.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -benzín -motorová nafta -bionafta -LPG.

Prodej: - tuhá paliva - uhlí, koks, brikety.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autodíly, náhradní díly do automobilů - tuningové díly. Čerpací stanice. Velkoobchod potravin: - gastro, zásobování provozoven.

Výroba: -zemědělská. Rostlinná výroba -obiloviny,řepka olejka,mák luštěniny,brambory, loupané brambory (vakuově balené po 10Kg) Živočišná výroba -chov skotu a prasat -mléko Distibuce olejů a maziv značka AGIP Výroba opotřebitelných dílců zemědělských strojů na přípravu půdy a sklizeň cukrové řepy (cukrovky) Stanice technické ...

- výkup a prodej dřeva - doprava dřeva, - manipulační sklad - nádraží ČD - Opočno - výroba palet, hranolů, prken - prodej palivového dřeva

Prodej: -paliva, paliv. Doprava: -nákladní.

Masérská činnost, úklid domácností, prodej palivového dřeva aj.

Rizikové kácení stromů horolezeckou technikou. Ořez stromů z plošiny, včetně štěpkování a úklidu s odvozem dřeva. Prodej: - palivové dřevo - štípaná buková polínka - bukové balíky, odřezky.

Výroba, prodej a distribuce biomasy. Dřevošrot, a.s. je společnost zabývající se výrobou biomasy a organizací celého zásobovacího řetězce biomasy pro energetické využití.

Čerpací stanice pohonných hmot. Pronájem: -nebytové prostory.

Distribuce pohonných hmot, zejména motorové nafty.