Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty.

Provozování čerpacích stanic s palivy mazivy. Čerpací stanice SEMERÁD, provozovny Bantice, Brno, Hevlín a Chvalovice. Velkoobchod s pohonnými hmotami (PHM). Mycí linka v Brně - Bohunicích.

Uhelné sklady. Prodej: -palivo, koks, uhlí. Dovoz možný auty-AVIA, IFA.

Prodej: - palivové dřevo a brikety - topení (kotle, krby, vložky).

Naše služby: - provoz parkoviště - prodej pohonných hmot, maziv a olejů.

Skladování a prodej: - uhlí a koks. Prodej: - PHM.

Prodej a opravy nástěnných i stolních hodin a budíků. Provoz čerpací stanice pohonných hmot včetně LPG. Telefon 516 453 127 Mobil 607 501 600 Prodej tuhých paliv. Nabídka výkopových prací a čištění vodních zdrojů. Telefon 516 452 078 Telefon 516 418 622 Prodej potřeb pro stolaře a truhláře. Telefon 516 453 129 Telefon 516 ...

Služby: -autobusová zájezdová doprava, -opravy motorových vozidel, -prodej nafty, -mytí vozidel.

Činnost: - prodej paliv a sypkých materiálů - nákladní autodoprava

Prodej: - paliv - písků - štěrků. Mezinárodní, vnitrostátní a kontejnerovou autodoprava. Pronájem kontejnerů. Fakturační adresa: Kolínská 358 Chvaletice

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Nákup: -dřevo-jehličnaté a listnaté -dřevěné brikety -koks, uhlí. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo -paliva, koks, uhlí, dřevo -dřevěné brikety -dřevěné třísky -palety.

Čerpací stanice. Prodej: -palivo -benzín -nafta.

Čerpací stanice Shell. Prodej: -benzin -pohonné hmoty.

Plnění a prodej: - nádob LPG - zámečnické práce