Biopaliva jsou produkty získané úpravou biomasy, k dostání jako tuhá biopaliva ve formě polen, briket, palet a pilin, plynná biopaliva vznikající v bioplynových stanicích nebo kapalná biopaliva, která se používají v dopravě jako bionafta nebo bioethanol.

Služby - kompletní služby pro vlastníky lesů - těžba a přibližování dřeva - odlesňování stavebních ploch - pěstební činnost - výškové práce. Prodej palivového dřeva.

Výroba biomasy pro energetické a papírenské účely. Biomasu získáváme z různých zdrojů - zpracováváme zejména potěžební zbytky, odpad z údržby zeleně, dřevařských provozů apod.

Velkoobchod, prodej - energeticky využitelná biomasa - dřevařské materiály a dřevařské výrobky - stavební a truhlářské řezivo.

Velkoobchod, prodej: - palivové dřevo - dřevěné pelety - dřevěné brikety Prodejna a výdej zboží velkoodběr i maloodběr: Rejta 523, Trhové Sviny

Těžba harvestorovou technologií, přibližování dřeva. Prodej palivového dřeva, výroba sloupků k oplocenkám, stavba oplocenek.

Provádíme: - zemní a výkopové práce (bagr) - terénní úpravy (čelní nakladač) - nakládku materiálů a jiné - rozvoz, dovoz a odvoz písku, hlíny, suti, betonu atd. (nákladní vozidlo) Prodej: -dřevěné brikety z čistého dřeva s vysokou výhřevností -ekopaliva, ekologické palivo.

Činnost: - výroba štípaného palivového dřeva - prodej balených rašelinových briket - čištění náletových dřevin a následná likvidace

Služby - živočišná a rostlinná výroba - bioplynová stanice.

Výroba dřevěných pelet a briket. Odběrné místo ekopaliv: ILiAN Group s.r.o. Letiště Hradec Králové 503 41

Činnost: - lesnické služby - těžba, přibližování dřeva - pěstební činnost. Prodej: - palivové dřevo. Komunální služby: - sekání trávy kolem silnic - prohrnování sněhu traktorem.

Prodej: - palivové dřevo, dříví - sazenice lesních dřevin. Služby: - výkup dřevní hmoty.

Služby: - komplexní, nebo i částečné služby vlastníkům lesů - těžba a přibližování dřeva - odlesňování stavebních ploch - pěstební činnost - výškové práce - prodej palivového dřeva v délkách 2 - 6m

Prodej: - dřevěné pelety zn. Royal Pellets.

Prodej - palivové a krbové dřeva - dřevěné brikety. Služby - rizikové kácení a údržba zeleně.

Výroba biopaliv jako obnovitelného zdroje energie - dřevěné pelety, brikety.

Pila: -stavební řezivo -truhlářské dříví -palivové dřevo

Maloobchod, prodej: - měkké i tvrdé palivové dřevo, dříví - štípané krbové dřevo (dřevo do krbu).

Služby: - lesní hospodářství - těžební a pěstební činnost - výkup dříví - prodej palivového dříví

Služby: - výkup lesních pozemků - těžba a přibližování dřeva - rizikové kácení - doprava palivového dřeva - výkup dřevní hmoty Výroba, prodej: - palivové dřevo - dřevěné brikety a pelety

Maloobchod, velkoobchod: - stavební chemie - sádrokarton - palivové dřevo

Výroba, prodej a distribuci dřevěných pelet.

Činnost: - poradenství v oblasti bioplynových stanic - výstavba bioplynových stanic