Biopaliva jsou produkty získané úpravou biomasy, k dostání jako tuhá biopaliva ve formě polen, briket, palet a pilin, plynná biopaliva vznikající v bioplynových stanicích nebo kapalná biopaliva, která se používají v dopravě jako bionafta nebo bioethanol.

Uzenářské potřeby: - štěpky pro uzení.

Zpracování biomasy. Výroba, prodej: -substráty.

Prodej: - bio palivo - bioplynová stanice Bohušov.

Výroba, dodávka, prodej. - ekologické palivo - brikety z agro-biomasy: - hlavní surovinou pro výrobu je obilná sláma, řepková sláma. Prodej, výprodej: - bytový textil - povlečení. Import, dovoz, distribuce, prodej: - porno DVD - 20.000 titulů od 200 produkčních firem .

Výroba - palety - bedny dřevo / překližka - průmyslové obaly - obyč. / sušeno / tepelně ISPM

Dodáváme levné dřevěné pelety, dřevěné peletky, dřevěné brikety a levné bio brikety.

-Výroba dřevěných briket

Velkoobchodní prodej pelet a briket.

Výroba, prodej: - stroje pro výrobu ekologických paliv - sušička pilin a biomasy - kotle na pelety. Výroba, dodávka: - pelety - brikety.

Maloobchod, velkoobchod: -houpadla, krmítka, ptačí budky, květináče, trakaře, eko palivo, dřevěné brikety, peletky, houpací motorka, houpací kůň, dětské hry, bytové doplňky, dřevo výroba, autodoprava.

Tesařské práce Zakázkové truhlářství Prodej - ekologické brikety z měkkého dřeva Louhování oken, dveří a nábytku z měkkého dřeva - odstraňování starého nátěru z dřevěných ploch (pouze fládr a email) Výroba - repliky starožitného nábytku - nábytek na zakázku z měkkého dřeva Louhování oken a dveří z měkkého dřeva

Prodej dřevěných, slunečnicových a agro pelet, dřevěných briket, RUF briket, obalové materiály z LDPE aHDPE folie. Prodej palet. Export a import, zprostředkování prodeje v rámci EU. Stavební činnost, zednictví, izolace spodních staveb a plochých střech.

Firma Ing. Jiří Vidasov - uhelné sklady: - se specializuje na prodej pevných paliv, zejména na prodej uhlí - dále na prodej litinových kotlů na pevná paliva značky Viadrus, prodej sypkých hmot, dopravu pevných paliv a sypkých hmot a v poslední řadě na výkup železného i neželezného šrotu - firma působí v Královehradeckém kraji, mikroregionu ...

Prodej, eshop: - rašelinové brikety - dřevěné brikety - dřevěné peletky - eko paliva - prodej paliv - solární technika - montáže.

Agrochem a. s. Lanškroun je pokračovatelem bývalého společného podniku pro specializované služby v zemědělství ACHP Lanškroun. Mimo služby pro zemědělství zajišťuje naše firma i další činnosti: - výrobu krmných směsí pro hospodářská zvířata - nákladní autodopravu vnitrostátní a mezinárodní - prodej uhlí, hnojiv, pohonných hmot a maziv - ...

Prodej a distribuce ekologických paliv: - palivové dřevo - dřevěné brikety - dřevěné pelety.

Dodávka - tvrdé palivo - biopaliva - pelety Interiérové práce Zateplovací systémy Hrubé stavby - základní desky - zdiva Zámkové dlažby Rodinné domy na klíč Exteriérové práce Dodávka - vrchovištní rašelina - rašelinitá půda - frézovaná rašelina

Jatropový olej, peletky z biomasy.

Výroba, prodej: -pěstování dřevin pro biomasu -biomasa -štěpka.

Prodej: - dřevěné brikety - palivové dřevo - pelety - krmiva pro psy.

Výroba: - řepkový olej - doplńky krmiv - biopaliva pro dopravní účely - řepkové pokrutiny a šrot - glycerin - rafinované mastné kyseliny - průmyslová hnojiva - pohonné hmoty. Pronájem zemědělské techniky. Laboratorní měření a testování.

Výroba: - řepkový olej - doplńky krmiv - biopaliva pro dopravní účely - řepkové pokrutiny a šrot - glycerin - rafinované mastné kyseliny - průmyslová hnojiva - pohonné hmoty. Pronájem zemědělské techniky. Laboratorní měření a testování.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Nyní nabízíme provedení těchto prací: - těžba dřeva - přibližování dřeva - štěpkování biomasy - rekultivace - pěstební činnost - oplocenky - výškové práce - obchod se dřevem

Výroba dřevěných a slámových pelet (peletky)