Biopaliva jsou produkty získané úpravou biomasy, k dostání jako tuhá biopaliva ve formě polen, briket, palet a pilin, plynná biopaliva vznikající v bioplynových stanicích nebo kapalná biopaliva, která se používají v dopravě jako bionafta nebo bioethanol.

Prodej: -uhlí hnědé černé. dřevo měkké: - polena, špalíky - štípané dřevo - pytlované štípané. dřevo tvrdé: - špalíky. písek: - tříděný - omítkový - betonový. drtě: - makadam, - oblázky, - prosívka. brikety: - dřevěné - balené.

Firma Ing. Radka Vintra RV DŘEVO -se specializuje na stavební dřevěný materiál a poskytuje stavební, hoblované a truhlářské řezivo, OSB desky, palivové dřevo a další doplňkové služby po celé Vysočině. Mezi široký sortiment firmy RV DŘEVO patří: - řezivo - stavební, hoblované, truhlářské - palivové dřevo a další.

Společnost T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady má nejširší sortiment uhelných paliv na Třebíčsku. Vyberete si u nás uhlí, koks, dřevěné brikety i palivové dřevo. Navštívit také můžete sklady v Jaroměřicích nad Rokytnou nebo v Krahulově. Třebíčské uhelné sklady - sortiment: Uhelná paliva volně ložená - hnědé uhlí (kostka, ořech, ...

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře, okna Prodej: - palivové a krbové dřevo, dříví

Výroba a dodávka: -teplo -parní a teplovodní síť. Revize: -tlakové nádoby stabilní ČSN 690012 -provozní revize -vnitřní revize -zkoušky těsnosti -tlakové zkoušky -parní, horkovodní kotle středotlaké ČSN 070710 -prohlídky nízkotlakých kotelen -provozní revize -vnitřní revize -zkoušky těsnosti -tlakové ...

Výroba: - řepkový olej - doplńky krmiv - biopaliva pro dopravní účely - řepkové pokrutiny a šrot - glycerin - rafinované mastné kyseliny - průmyslová hnojiva - pohonné hmoty. Pronájem zemědělské techniky. Laboratorní měření a testování.

Výroba: - řepkový olej - doplńky krmiv - biopaliva pro dopravní účely - řepkové pokrutiny a šrot - glycerin - rafinované mastné kyseliny - průmyslová hnojiva - pohonné hmoty. Pronájem zemědělské techniky. Laboratorní měření a testování.

Výroba: -zpracování dřeva -zpracování kulatiny na řezivo -palivové dřevo a odpad na dřevní štěpku -piliny zpracovány na dřevní pelety.

Prodej: -krbové, palivové dřevo 25-50cm. Služba: -doprava dřeva 5, -Kč/km.

Výroba a prodej reprodukčního materiálu rychle rostoucích dřevin (Japonský topol).Prodej pachových ohradníků a odpuzovačů zvěře.Prodej plastových beden a přepravek pro ovocnáře, zelináře, cukráře, pekaře, řezníky a uzenáře.Nákup a prodej nemovitostí.Nákup a prodej zlata.Prodej hospodářských potřeb.

Maloobchod: -hnědé a černé uhlí, brikety, koks -spojovací materiál -balené brikety (dřevěné, rašelinové, uhelné) -dřevo (metrové, štípané) -hnojiva -krmné směsi -chemické postřiky.

Výroba, prodej: -Sušičky biomasa, biomasy -pelety z biomasy. Sídlo firmy: Zrzavého 4852/68, Jihlava. Provozovna: -průmyslový areál, Střítež u Jihlavy.

Výroba ekologického paliva, maloobchod: -pelety - topení pro automatické kotle granulované z dřevěných pilin 15kg, -bigbagy 1t -volně ložené -vývoz do německy mluvící zóny.

Truhlářství Výroba: -zakázková výroba kuchyní, interiérového nábytku, -vybavení komerčních prostor -pergoly, přístřešky -vše včetně návrhů. Prodej: -prodej palivového a krbového dřeva.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod