Kromě klasických pohonných hmot jako je benzín a motorová nafta se začínají hojně používat i alternativní paliva, jako je vodík, zemní plyn, dále propan-butan nebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty jsou k zakoupení na benzinových stanicích.

Obchodní družstvo Čerpací stanice pohonných hmot.

Velkoobchod, prodej, přeprava: -pohonné hmoty -topné oleje

Benzinová čerpací stanice.

Čerpací stanice MAPOLS. Maloobchod, prodej: - pohonné hmoty, palivo.

Velkoobchod s pevnými, tekutými a plyn. palivy a příbuznými výrobky.

Nákup, prodej, skladování: -paliva, maziva. Autodoprava: -silniční motorová nákladní, osobní. Autoservis. Pořádání soutěží a závodů motocyklového sportu všech výkonostních tříd. Obchodní činnost.

Čerpací stanice LPG*. Sklad propan-butan (PB**). Bishopś original - unikátní mikromolekulární přísady do motorů

Provozování čerpací stanice LPG. Montáže LPG pohonu: -značky: LOVTEC, ESGI, STAG, BRC, LOVATO, TARTARINI -prodej, výměny a opravy LPG dílů -záruční i pozáruční servis -revizní prohlídky -pneuservis.

Prodej a montáž -montáž LPG do všech benzínových automobilů -měření emisí -zásobování PROPAN-BUTANOVÝMI lahvemi.

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Vítejte na internetových stránkách společnosti RCF-CZ, s.r.o., zabývající se výrobou a distribucí speciálních pohonných hmot, vysokooktanových benzinů, vysokocetanových motorových naft a aditiv pro sportovní a závodní účely. Pohonné hmoty vyrobíme dle individuálních požadavků zákazníka.

Smluvní partner AGIP Praha. Maloobchod, prodej: -motorové oleje: -benzinové, dieselové motory, motocykly. -oleje pro mechanické, automatické převodovky -průmyslové oleje -brzdové kapaliny -mazivo -kapaliny do chladicích systémů, odstřikovačů -motorová nafta, benzin. Stáčírna pohonných hmot, Moravanská 207.

Velkoobchod, prodej: -pohonné hmoty.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -benzín -motorová nafta -bionafta -LPG.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autodíly, náhradní díly do automobilů - tuningové díly. Čerpací stanice. Velkoobchod potravin: - gastro, zásobování provozoven.