Kromě klasických pohonných hmot jako je benzín a motorová nafta se začínají hojně používat i alternativní paliva, jako je vodík, zemní plyn, dále propan-butan nebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty jsou k zakoupení na benzinových stanicích.

Skladování a prodej: - uhlí a koks. Prodej: - PHM.

Služby: -autobusová zájezdová doprava, -opravy motorových vozidel, -prodej nafty, -mytí vozidel.

Čerpací stanice. Prodej: -palivo -benzín -nafta.

Čerpací stanice Shell. Prodej: -benzin -pohonné hmoty.

Plnění a prodej: - nádob LPG - zámečnické práce

Čerpací stanice pohonných hmot PARAMO.

Benzinová čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty-PHM.

Výroba, prodej a distribuce: - propan-butan.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty - PHM.

Prodej, výstavba: -prodej propan-butanu v lahvích ( dále jen PB lahví ), -velkoobjemové dodávky propanu a propan - butanu v autocisternách, -provozování čerpacích stanic LPG a miniplnírem PB lahví, -provozování čerpacích stanic PHM ( benzín, nafta ), -výstavba čerpacích stanic LPG a miniplníren PB lahví, včetně projektové a inženýrské ...

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty.

Velkoobchod, maloobchod: - oleje - topné oleje - paliva - asfaltové výrobky ( penetrační laky, lepící laky a tmely) - plastická maziva - autokosmetika

Služby: -mezinárodní automobilová doprava -vnitrostátní autodoprava do 40tun -zasilatelství -zemní práce -prodej písku, kameniva, drtě -prodej PHM.

Velkoobchod: -pohonné hmoty, motorový benzín, motorová nafta, bio nafta a TOLEX. Služby: - mycí linka -životní, neživotní pojištění, penzijní připojištění, životní pojištění -hypoteční úvěry, stavební spoření, povinná ručení, havarijní pojištění, pojištění domácnosti a nemovitosti.

Autoservis: -mechanické a klempířské opravy, osobních a dodávkových vozů, -příprava a provedení STK, -prodej nafty.