Kromě klasických pohonných hmot jako je benzín a motorová nafta se začínají hojně používat i alternativní paliva, jako je vodík, zemní plyn, dále propan-butan nebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty jsou k zakoupení na benzinových stanicích.

Čerpací stanice, distribuce, prodej: - pohonné hmoty (motorová nafta, benzín) - motorové oleje - průmyslové oleje - nemrznoucí směsi - chladící kapaliny - tuky a maziva. Pobočka: - Rožnov pod Radhoštěm, Pivovarská 6.

Provozování: -čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty (PHM*, palivo, paliva).

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.

Služby: -benzínová čerpací stanice. Maloobchod, prodej: -pohonné hmoty.

Prodej: -smíšené zboží. Čerpací stanice pohonných hmot.

Čerpací stanice. Služby: -mytí automobilů. Prodej: -pohonné hmoty-PHM.

Dovoz, distribuce, prodej: -pohonné hmoty -topné oleje -maziva a průmyslové kapaliny.

Čerpací stanice Čepro. Prodej: - pohonné hmoty - nafta. benzín.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty, palivo.

Čerpací stanice Shell. Prodej: - pohonné hmoty (PHM) - benzín, nafta - motorové oleje, maziva.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty-PHM.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty - PHM*.

Informační server o zdraví a správné výživě zvířat. Databáze veterinárních lékařů a chovatelských stanic. Prodej: -krmiva pro psy a kočky

Čerpací stanice. Prodej: -palivo -nafta -benzín.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -zámečnické prvky pro stavby -mříže, vrata. Oprava: -zemědělská technika -traktory ZETOR-generální opravy -nákladní automobily LIAZ, AVIA -přívěsy, návěsy -automobily DAF*. Příprava nákladních automobilů, traktorů, přívěsů a návěsů na STK*. Prodej náhradních dílů: -traktory ZETOR -AVIA, ...

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty.