Kromě klasických pohonných hmot jako je benzín a motorová nafta se začínají hojně používat i alternativní paliva, jako je vodík, zemní plyn, dále propan-butan nebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty jsou k zakoupení na benzinových stanicích.

-Specializovaný maloobchod

Kovoobrábění na CNC strojích. Autodoprava, spedice. Silniční doprava nákladní (kamionová): - vnitrostátní - mezinárodní. Prodej: - oleje, maziva - pohonné hmoty. Čerpací stanice. Personální agentura.

- mezinárodní kamiónová doprava - mezinárodní kamiónová doprava se specializací na Rusko - mezinárodní i vnitrostátní doprava - nákladní autodoprava - autoopravárenství - práce autojeřábem - spedice - prodej pohonných hmot

Doprava, přeprava: - vnitrostátní, mezinárodní - vytěžování - zasílatelství. Distribuce pohonných hmot.

Čerpací stanice Shell. Maloobchod, prodej: - pohonné hmoty, paliva (Shell V-Power, Natural 95, Diesel Extra, Plyn - LPG) - oleje a maziva - autodoplňky. Služby: - mycí linka, myčka. Sídlo firmy: - Praha 4 - Krč, Antala Staška 2027/79.

Čerpací stanice SHELL. Nonstop provoz. Prodej: - pohonné hmoty - oleje, maziva.

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty - oleje.

Čerpací stanice, prodej: - pohonné hmoty - LPG - autokosmetika - oleje.

Nákladní doprava: - mezinárodní (zahraniční) - přeprava nebezpečných látek v režimu ADR autocisternami - přeprava asfaltu. Velkoobchod, distribuce: - pohonné hmoty.

Čerpací stanice. Prodej: - nafta, pohonné hmoty.

Čerpací stanice PHM. Prodej: - pohonné hmoty, benzín, nafta - motorové oleje.

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty - autopotřeby.