Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Truhlářská výroba násady, stoličky, zahradní nábytek, krmítka Výroba - stoličky Výroba - zahradní nábytek Výroba - násady

Prodej: - plastová okna - hliníková okna - plastové dveře - posuvné dveře - okenní kování - parapety - vnitřní a venkovní - markýzy - sítě proti hmyzu - skelní výplně - žaluzie. Seřízení oken.

Dřevařské výrobky. Maloobchod, prodej: -veškerý sortiment včetně komponentů pro výrobu nábytku, kuchyní a truhlářských výrobků.

VÝROBA: -těsnění z materiálů: pryž, klingerit, termoizolační desky, plsť, papír, kůže, korek, polyuretan, teflon -řezání a stříhání na stroji SEYPA -svařování PE folie síly 0, 05-0, 16 mm -šití: -krycí měchy z kůže, koženky, nánosové plachtoviny -plachty z nánosové plachtoviny (kryty kontejnerů, zástěny vrat, ...

Truhlářské práce: -zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru -výroba kuchyňských linek na zakázku -výměna dřezových desek -obložení stěn -obložení stropů -okna - dveře -nábytek do pracovny -nábytek do ložnice -schody, zábradlí -skříně, regály, komody -plovoucí podlahy.

Realizace gabionových stěn a prodej materiálu pro gabiony.

Návrh, výroba, montáž kompletní interiéry, nábytek a výrobky stavebního truhlářství. Výrobky: -okna, oken -dveře, dveří -novéRepase -repliky -vrata -schodiště -obklady -kuchyně -nábytek.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - topenářské trubky - černé, pozinkované, ocelové a měděné plechy - uzavřené profily - ocelové profily I, U, L - plotové pletivo. Služby: - jeřábnické práce - zámečnické práce. Výroba: - zařízení pro koně - zařízení pro tělesně postižené.

Výroba: -ložiska -převodové prvky, převodovky -ozubená kola -zámky a kování -nástroje a nářadí -povrchová úprava kovů.

Výroba, prodej: - převážně bavlněné tkaniny na: - ložní a stolní konfekci: - ložní soupravy pro domácnosti, pro hotely a ubytovací zařízení, pro zdravotnická zařízení - ubrusy, naprony, ubrousky - prostěradla - dekorační a závěsové tkaniny - technické tkaniny: - náplastě - košilové límcové vložky - dětské bavlněné ...

Výroba, montáž: - frézované smrkové dřevo do průměru - zahradní dřevostavby, chaty, zahradní domky, domky na nářadí - altány, kůlny, psí boudy, stoly, lavice - ploty, pergoly, palisády, obklady, altánky, pískoviště, dlažby, stoly - kůly pro sady a vinice - dřevěné dlažby - oplocení. Řemeslo: - stolař - truhlář.

Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Prodej: -ocelové profily -L, I, U, T, HEA, HEB -ocel plochá -kruhová ocel tažená, válcovaná -trubky svařované -pozinkované -bezešvé -profily Jackel -plechy-válcované za tepla a studena -pozinkované -trapézové -dráty černé -pozinkované -pletivo -betonářské sítě -betonářská ocel.

výroba ozubených kol a ozubení: -čelní přímé, šikmé, vnitřní -šroubová kola -válcová šneková kola pro převody s obecným nebo evolventním šnekem -frézované obecné nebo evolventní šneky mají přesný tvar boku zubu pro záběr se šnekovým kolemšneky -ozubení hřebenových segmentů s přímým zubem -drážkování přímé, evolventní ...

Výroba vstřikovacích dílů z plastů. Vývoj a realizace dílů z plastů. Plastové díly pro automobilový průmysl. Technické a vzhledové díly středních rozměrů. Reference: -VW -BMW -Mercedes -Audi -Porsche, ŠKODA AUTO a.s.

Výroba replik nábytku, který svým vzhledem kopíruje nábytek z přelomu 19. a 20. století. Výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní, vchodových a domovních dveří, schodišť a mnoho dalšího.

Zámečnická a strojírenská výroba: - kovové ploty - mříže - grily - brány - zábradlí - kovové komponenty.

Prodáváme střešní prvky z plastů - okapové systémy, větrací mřížky, střešní vpusti, plastové terče pro suché kladení drážky.

Zakázkové truhlářství Elektroinstalační práce Topenářské práce Interiéry na klíč Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek do domácností - podlahy - dveře - schodiště obkladačské práce podlahářské práce

Truhlářství. Výroba: -nábytkové polotovary -dýhové sesazenky -obalované profily.

Velkoobchod - hutní materiál - profilová ocel kruhová, plochá a čtyřhranná - plechy válcované za tepla i studena - zajištění tvarového pálení - přířezy z bloků třída oceli 19 - výkovky, cágle sochory - trubky bezešvé i svařované - ohyby, oblouky, přechody, T kusy - příruby

Prodej: -profilová ocel I, U, T, L -plechy -jekly uzavřené -ocel s kruhovým průměrem, hlazené, ploché -trubky černé konstrukční, pozinkované -betonářská ocel -sítě do betonu -ocelové roury -krmné směsi a minerální doplňky. Zdarma dělení materiálu.

Prodej: - krmné směsi a minerální doplňky - agrochmikálie - hospodářské potřeby - hutní a spojovací materiál - ochranné pomůcky - zahrádkářské a chovatelské potřeby - svářecí technika.