Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Služby: Sítotisk: - PE tašky - papírové tašky - samolepící fólie - reklamní předměty - PVC přířezy - výlisky z plastů Lisování plastů

Maloobchd, prodej: - železářství - nářadí.

Výroba: -zámečnické práce -spirálové podpěry.

Výroba kovových držáků: -na křovinořez -na náčiní - nářadí -na motorové pily -na houpačky -na kytary -na projektory -na šlapací kola Další výrobky: -posilovací hrazdy -tricepsová bradla -sklopná šibenice pro boxovací pytel -věšáky na klíče -komínové stříšky Drobné zámečnické práce.

Výroba rámů, krytů a konstrukcí z hliníkových profilů MayTec.

Výroba a prodej tyčí, drátů a profilů z mosazi.

Výroba: - technické plyny - elektromotory, generátory - měřící a kontrolní přístroje.

Výroba, prodej: - dřevěné podélně rýhované a hladkých tyče, hůlky a paličky.

PRODEJ: - zámky - další kovové zabezpečovací výrobky

Velkoobchod, prodej: -akumulační kamna -elektroinstalační materiál. Distribuce, prodej: -LPG -propan-butan -technické plyny.

Zabýváme se nákupem a prodejem hutních výrobků na bázi velkoobchodu. Nabízíme betonářskou ocel, plech a jekl.

Velkoobchod, plnění, pronájem, prodej: - tlakové lahve CO2 - sifonové bombičky - plnění na počkání - výčepy, sváření, hasící přístroje.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Dodávka, montáž, servis: -dojírny a dojírenské zařízení -stavby pro skot a prasata, kejdy a hnůj -oprava kontajnerů pro komunální odpad. Výroba: -kovovýroba. Prodej: -technické plyny Linde Gas a.s.

Specializovaná prodejna, servis: -profesionální nářadí a příslušenství MAKITA a DOLMAR PŮJČOVNA NÁŘADÍ A STAVEBNÍ MECHANIZACE: -sbíjecí kadiva (BOSCH, HILTI, MAKITA) -vrtací kladiva (BOSCH, METABO) -vrtačky (pneu příklep-up.SDS) -sbíjecí kladivo pneu+el.kompresor -vrtací kladivo pneu+el.kompresor -rozbrušovací brusky ...

Výroba, prodej - betonové ploty - kovové ploty - branky a brány - pletivo

Regranulace termoplastů. Prodej: - regranuláty - drtě - barevné koncentráty - různé druhy aditiv Výkup průmyslových plastových odpadů.

Zpracování: -kovy, plasty. Výroba: -formy, nástroje pro slévárny -modelová zařízení. Zajišťujeme: -komplexní konstrukční, technologická podpora výrobních záměrů pro strojírenské firmy poptávající odlitky. Realizace modelových materiálů a speciálních odlitků: -odlitky (specializace - odlitky pro vodní elektrárny) -modely a ...

Nabídka služeb v oblasti exportu a importu.

Dřevovýroba: -tlaková impregnace -palisády -kůly -prkna, trámy -hřiště, truhlíky, ploty -dřevitý odpad.

Obchod pro kutily a truhláře. Prodej: - truhlářské potřeby - nábytkové kování - stavební kování - bytové doplňky - nástroje - železářský sortiment - plošný materiál - dveře - lepidla, chemie.