Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Dodávka: -bezešvé a svařované ocelové trubky. -duté profily.

Soustružení dřeva. Výroba: - dřevěné komponenty: - součásti hraček, nábytku, bytových doplňků, osvětlovacích těles.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - zahradní a ruční nářadí.

Maloobchod, prodej: - dveře Sapeli (dýhované dveře interiérové, vchodové, bezpečnostní a se speciálními vlastnostmi) - zárubně Sapeli včetně obložek na kovové zárubně - kliky, kování. Kompletní dodávka včetně montáže. Zaměřování, kalkulace, konzultace, poradenství zdarma Záruční a pozáruční servis.

Prodej ložisek, gufer, spojovacího materiálu, svařovacího materiálu, nářadí a ochranných pomůcek.

Výroba: -proplétané šňůry oděvní a technické -proplétaná lana -štípač třísek -vodítka na psy* -provazové žebříky -knoty.

Stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje - dřevěné podlahy - pergoly - dřevostavby. Sídlo firmy: - Markova 2928/17, Ostrava - Zábřeh.

Messer Technogas s.r.o. je členem skupiny Messer Group, nadnárodního uskupení firem se sídlem v Sulzbachu v Německu.

Nákup a prodej: -zemědělské výrobky -zemědělské potřeby -agrochemikálie -hutní materiál -pohonné hmoty. Výroba, prodej: -krmné směsi.

Textilní výroba: - pracovní stany - prodejní stánky - zakrývací plachty, na lodě, závěsy, opony - autoplachty shrnovací, rolovací - 100 % ba - rukávce pro betonárky, obalovny - tašky a obaly na hudební nástroje, geodetické pomůcky - brašny na kola - atypické tašky a obaly

Vývoj, realizace: - technologie na zpracování průmyslových odpadů. Slévárenství. Strojírenství. Strojní obrábění. Recyklace průmyslových odpadů. Velkoobchod: - hutní materiál.

Jemná mechanika: -soustružnické a frézařské práce na CNN strojích.

PALUTEX vyrábí: - textilní etikety tištěné a tkané, textilní štítky - velikostní - údržbové etikety - prací symboly - ošetřovací návody.

Společnost je certifikována dle ISO 9001:2009. Výkup, prodej, odvoz vlastními vozidly: -kovový odpad, kovošrot -Hvězdová 5 (spojovací ulice mezi Francouzskou a Bratislavskou), po-čt 7-19, pá 7-18, so 9-16, ne 9-13 -Tuřanka 115, po-pá 7-17 -Komárovská 16 (vjezd z ulice Železniční), po-pá 8-17, so 9-13. Prodej: -hutní materiál, profily I, ...

Velkoobchod, dodávka: - strojí díly. Konstrukční práce a projekce.

Plastikářská výroba: -vstřikování -vytlačování -regranulace -granulace plastů -plasty (extrudované). Výroba: -elektrokanály -PVC lišty k obkladům -vytlačované extrudované profily -plastové výrobky. Prodej: -plastové výrobky -regranuláty.

Velkoobchod: - pigmenty - metalurgie - brusný materiál - plechy. Mezinárodní spedice a autodoprava.

Dodávka, prodej hutní materiál: -svařované trubky, trubka -profily kruhové, čtvercové, plochoovál -profilová ocel. -hutní materiály v třídě II -svitky studené a pozinkované v třídě II.A, pozinkované trubky vč. 60, 3x2 7m pro výrobu dopravních značek -profily v jakosti S355J2G3, do rozměru 400x400x20, 500x30x20 mm.

Výroba, prodej: - plastové karty - čipové plastové karty - bezkontakní plastové karty s RFID čipem - identifikační plastové karty - plastové karty s magnetickou páskou - plastové karty s hologramem - plastové karty s fotografii - plastové karty s podpisovým polem - plastové karty s čárovým kódem - plastové karty s embosovaným tiskem - ...

Prodej, maloobchod: -vázací prostředky pro jeřáby -textilní vázací prostředky -řetězy a příslušenství -ocelová lana -upínací popruhy -magnetické upínače pro obrábění -upínací technika pro dopravu -transportní podvozky -hydraulické zvedáky a nářadí YALE -zdvihací a manipulační zařízení TRACTEL -systémy ochrany osob ...

Plasty Morava Velkoobchod, maloobchod, prodej: - plasty - plexisklo - pryž - flexon kulatina a desky-teflon - PA a APA kulatina a desky - PVC desky a kulatina - HPS desky - foamex, komatex, pertinax, textit, sklotextit - klingerit - novoplast - polypropylen - polyetylen - distanční prvky pro stavebníky.

Výroba, prodej: - nerezové stavebnicové nářadí - stavebnicové sady - dřevěné sloupky - balustrády. Určeno pro schodiště, verandy, terasy.