Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování plastů, - soustružnické práce, - frézování.

Prodej: -hutního materiálu: -trubky -profily, plechy a výkovky -měřící a regulační technika. Strojírenství, zakázková výroba: -svařence -ocelové konstrukce. Repase, repasování: -dvouplášťové vrtací pažnice.

Výroba: - systémy pružného upevnění kolejnic - výrobky pro železnici.

Práce: - truhlářské. Výroba: - schodiště - obklady schodů.

Zámečnictví. -schodiště -zábradlí -konstukce -dekorační předměty -nerez výrobky -ponky, skříně -vrata, brány -přístřešky

Výroba: - výrobky z plastických hmot a pryže.

Materiál pro výrobu nábytku (plasty), nábytkové žaluzie, plastové příslušenství

Zasklívání lodžií a balkonů. Výroba a montáž: - zábradlí.

Prodává podlahové a obkladové palubky, lišty, výrobky z masivního dřeva, hoblované profily a polotovary pro výrobu schodišť a zábradlí. Dodává OSB desky, lepené masivní desky a hranoly, dveřní prahy, spojovací materiál a další dřevěné stavební prvky.

Prodej kotouče: -brusné i řezné -všech rozměrů i v rolích pro všechny druhy materiálů -brusivo pro truhláře, včetně lepení pásů. Zastoupení firmy CERASIV - Německo.

Oprava, servis: - čerpací technika - čerpadla. Výroba technických plynů

Prodej, výroba: -dubové řezivo, buk, jasan -dřevo (dubové, dub*) - polotovary pro truhláře: -nášlapy -obložky -palubky -prahy -soustružené prvky -schody -schodnice, podschodnice, spárovky, podlahy. Zakázkové truhlářství, výroba: -schody, schodiště -samonosné -obložkové -zábradlí -výplně do zábradlí ...

Výroba, velkosklad: -plechy -výpalky -tyčová ocel -profily -jakly -trubky.

Velkoobchod, prodej. - deskové materiály - kuchyňské desky - dřevotřísky, překližky - kuchyňská dvířka - plovoucí podlahy - nábytkové kování.

Maloobchod, prodej: - plastová okna - kování - hliníkové konstrukce.

Výroba: -potřeby pro zemědělce: -mléčné filtry, plošné, rukávcové. -krycí netkaná textilie na záhony.

Dřevovýroba: - vyspravovací zátky - vyspravovací lodičky - spojovací lamelky - spojovací kolíčky + tyčovina - sušení řeziva.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - zednické. Prodej: - řezivo - klempířské a pokrývačské díly. Služby: - autodoprava.

Výroba: -filtry: -vzduchové -pozinkovaný plech -celospalitelný plast -standardní rukávcové -pro vysoké teploty -filtrační do klimajednotek -průmyslové -netkané a filtrační textilie -pro hrubou filtraci atmosferického vzduch -filtrační třída G3, G4.

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA: - výroba zboží z plastů, lisování, vstřikování, zpracování plastů - konstrukční činnost, výroba forem, nástrojárna - drobné plastové díly ( do 120g ) - díly ke sprchovým koutům - díly k osvětlení - díly pro elektrotechniku a speciální elektroniku - různá těsnění - krabičky - zahrádkářské, zahradnické potřeby ...

Elektromontážní práce. Prodej: -elektroinstalační materiál -pracovní oděvy.

Výroba desek, folií, hadic a profilů z plastů.