Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Výroba vinutých přesných pružin z drátů kruhových i nekruhových průřezů: - tlačné pružiny - tažné pružiny - tvarové pružiny - zkrutné pružiny - planžetové pružiny Používané materiály: - nerezové dráty - patentované ocelové dráty - bronzové dráty - ostatní materiály. Povrchové úpravy pružin: - chemické leštění pružin - ...

Van Leeuwen Pipe and Tube s.r.o. je členem Van Leeuwen Pipe and Tube Group, nadnárodní skupiny působící na trhu ocelových trubek, jeklů a profilů, komponentů (kolena, fitinky, atp.), hydrauliky (chromovaných tyčí, honovaných trubek, trubiček pro vedení hydrauliky) a nerezi. Celosvětově má skupina několik desítek poboček umístěných v Evropě, Asii ...

Prodej: -upevňovací a kotevní systémy -hmoždinky plastové, kovové -stavební vrtáky -stavební chemie -spojovací materiál -upevňovací prvky -ruční a elektrické nářadí BOSCH, STANLEY, TONA -brusivo, lepidla, pásky -ochranné pomůcky.

Výroba: -dřevěné schody, ploty, pergoly, palubky, dřevěné obložení, zahradní nábytek, dvířka ke kuchyňským linkám, prahy, lišty, hranolky.

Společnost PERFO LINEA, a. s. je největším výrobcem děrovaných plechů a dodavatelem tahokovu, ocelových roštů, dopravních pásů a pletiv v České Republice. Děrované plechy . Tahokov, mikrotahokov a dekorativní tahokov. Podlahové rošty a schodišťové stupně. Plotové panelové systémy. Velký sortiment lisovaných, žebérkových pletiv, svařovaných ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej materiálu pro stolařskou a domácí dílnu.

Výroba, prodej: -kovové formy -plastové výrobky.

Výroba, servis: - výroba forem na vstřikování plastu - koncept, realizace, modifikace, sériová produkce - opravy - prototypování - modifikace forem - výroba montážních přípravků - konstrukce a výroba manipulátorů pro vyjímání dílů z forem.

Výroba a prodej: - hřebíky. Prodej materiálu: - lepenka - střešní šindel - krytina - spojovací materiál - plech.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - profilová ocel - jeklové profily - plechy - trubky - sítě do betonu - kari sítě.

Vyroba: -hladké korunkové uzávěry. Dodávky: -vysoce kvalitní plastové uzávěry na PET lahve. Vhodné též pro farmacii a kosmetiku.

Prodej: - hutní materiál - plechy - pásy.

Výroba: - ocelové výrobky - trubky, tyče, plechy - nerez - hliník - zábradlové komponenty - černá ocel.

Zámečnictví, kovovýroba. Provozovna: Náměstí Gen. Knopa 575, 564 01, Žamberk

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - železářské zboží - kovové součástky - spojovací materiál.

Vyrábíme: - Eurohranoly - Polotovary pro výrobu schodišť - Polotovary pro výrobu interiérových dveří - Radiální lamely - Lepení na zakázku - Stavební řezivo - Venkovní obklady - Barvy (GORI) - Galerie.

Opravy, prodej, broušení: - motorové pily Prodej: - propan-butan

Maloobchod, prodej: - hutní materiál - spojovací materiál - mechanické a elektrické ruční nářadí.

Výroba: - plastové karty, platební karty, věrnostní karty, slevové karty

Prodej: -hutní materiál -železářský materiál -topenářský materiál -vodoinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, nákup: - hutní materiál - ocel konstrukční, ušlechtilá, nerezová, nástrojová, rychlořezná - neželezné kovy.

Výroba: - technické plyny. Domovní instalatérské práce.

Velkoobchod se dřevem, dřevěné polotovary, stavební materiály a nátěrové hmoty.

Prodej: -tkaniny z přírodních materiálů -tkaniny na pracovní oděvy.

Výroba, velkoobchod, prodej: - sypké sorbenty kapalin SYTEC - sorpční – sorbční – savé materiály (sorbenty, absorbenty) pro záchyt a prevenci úniku kapalin - levné textilní sorbenty kapalin SYTEX - havarijní soupravy pro únik kapalin - vaky výbavy automobilů dle ADR - SINPACH pro odstranění zápachu a očistu povrchů ...