Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Výroba: -technické tkaniny -síta, plstěnce -pro průmyslovou výrobu.

Služby: - obchodní činnost, export, import důlní zařízení, hutní materiál. Dovoz a vývoz důlního zařízení a hutního materiálu.

Povrchová úprava kovů - žárovým zinkováním. Vývoj, výroba a prodej: - motorových dopravních prostředků. Výroba plastů .

Kovovýroba: -zakázková výroba součástek na CNC, soustružních a frézovacích strojích.

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Velkoobchod, maloobchod: - hutní materiál

Dřevovýroba: -vytyčovací kolíky dřevéné -délky od 30cm, sortiment do 80cm převážně skladem -výběrové kolíky z kvalitního dřeva bez suků -dřevo vysoušené bez kůry a zabarvení -kvalita. Nabídkový list zašlu na vyžádání.

Výroba a montáž: -plastové okno -střešní plastové okno -vnější a vnitřní parapet -vertikální a horizontální žaluzie -síť proti hmyzu -předokenní roleta plastová -předokenní roleta hliníková -garážová vrata -vjezdová brána -centrální vysavač.

Zakázková výroba ze dřeva - dřevěné výrobky. Prodej: -řezivo, fošny, hranoly - smrk.

Ruční a strojová výroba pletených a stáčených: - šňůr - provazů - lan - provazových žebříků.

Zámečnictví: - zámečnické práce - zakázková výroba - prodej hutních materiálů - obrábění kovů.

Prodej: - ocelové trubky - továrně izolované ohyby a tvarovky pro vysokotlaké plynovody.

- instalatérské práce - výroba technických plynů - výroba a rozvod páry a teplé vody

Činnost: - zámečnické práce - svářečské práce - povrchové úpravy kovů - svařování - zpracování nerez materiálu - prodej hutního materiálu

dýhové sesazenky - nábytkové - dveřové - panelové - parketové sesazenky - kotoučové role na výrobu; nábytkových hran

Prodej, import, export Dřevařské polotovary a výrobky: - eurohranoly okenní i dveřní, fixní i napojované - PUR desky překližkové všech dřevin a tlouštěk - překližky vodovzdorné pro stavební truhlářskou výrobu.

Výroba a doprava: - betonářská ocel ( až na stavbu ) Ukládka vyrobené oceli po celé České republice . Prodej: - svařované kari sítě, betonářské ocel a distanční tělíska. Svářečské práce: - elektrika / plamen Od 1.12.2004 vlastníme licenci k provozování autodopravy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny - klempířské prvky - hutní materiál - stavebniny Stavební bazar Provádíme výměnu propan - butanových tlakových lahví všech tří velikostí - 2kg, 10kg a 33kg

Prodej, velkoobchod: - hutní materiál - stavební materiál.

Výroba: - nábytkové komponenty - hliníkové rámečky - kování.

Velkoobchod, prodej, rozvoz: -potrubí a trubní tvarovky -materiál pro rozvod tlakové vody a plynu -armatury -drobný materiál: -šrouby -spojky ISIFLO, ISIFLEX -vodoměry -materiály pro kanalizace. Profesinální nářadí HITACHI a KRESS. Půjčovna nářadí.

Výroba všech druhů a typů razidel pro ruční i strojní ražení za studena, za tepla. Výroba kusových i malosériových dílů.