Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Prodej a zpracování pásových ocelí servisním způsobem. Provozovna Olešná - okr. Rakovník.

Výroba, dodávka: - příhradové vazníky se styčníkovými deskami s prolisovanými trny - nosné konstrukce staveb ze dřeva.

Výroba produktů z plastů pro konečnou spotřebu. - výroba plastových součástek a dílů

Dřevařské výrobky. ŘEZIVO: - prkna - fošny - hranolky - hranoly - latě. PALUBKY: - obkladové - podlahové. Ostatní: - plotová prkna - impregnace - spojovací materiál.

GEZE Dveřní zavírače Kování pro posuvné a skládací dveře Ovládání okenních ventilací Automatické dveřní systemy Kování pro skleněné dveře WSS Kování pro skleněné dveře NUOVA FEB Elektrické zámky Panikové uzávěry SEVAX Koordinátory zavírání Magnety pro držení dveří Dveřní dorazy Kování pro skleněné dveře

Prodej, maloobchod: -střešní krytina -střešní okna -kanadské šindele IKO*, CRC* -aluminiové okapní systémy ARGO.

Stavební stolářství, truhlářství. Práce: -stolářské, truhlářské. Výroba: -pilařská: -hranoly -okna, dveře -schody, zábradlí -palubky, plovoucí podlahy.

Kovovýroba, výroba, prodej: -nádoby distribučních transformátorů -transformátorová víka -komponenty pro montáž jádra uvnitř transformátorové nádoby. Práce: -CNC plazmové řezání pálení plechů -tryskání -lakování vodou ředitelnými barvami.

Kovovýroba. Prodej: - mosazný hutní materiál - trubky - profily - plech...

Distribuce, prodej: -ložiska -těsnění -mazací systémy -výrobky pro přenos výkonu -lineární systémy -přístroje -optická měření, ustavování strojů -vibrační diagnostika -filtry -zabezpečovací systémy -nářadí -termovize -engineering -opravy, repasování ložisek.

Výroba, kovovýroba: - kovové součástky.

Truhlářství, výroba: - dřevěných, zápustných, nábytkových úchytek v široké škále dřevin - korpusy bubnů - šípy pro lukostřelbu, dětské kuše

Kovovýroba. Lisování a vytlačování plastů. Výroba forem.

Výroba, prodej: -nerezové materiály, armatury a tvarovky pro potřeby potravinářského a farmaceutického průmyslu -nerezové armatury nahrazující mosazné kohouty a dílce pro sklepy a stáčírny -speciální armatury pro pivovarnictví -speciální armatury pro zpracování a výrobu vín.

Výroba a prodej:vysokopevnostní vázací řetězy, ocelová lana, textilní zdvihací smyčky a popruhy s oky, upínací a kotevní pasy a řetězy, lesnické řetězy, prostředky pro manipulaci s břemeny, paletové euro závěsy, traverzy, třmeny, háky, bezpečnostní a stěhovací postroje, polyuretanové ochrany.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Maloobchod, montáž: - železářství, zámečnictví - kliky, štíty, bezpečnostní kování FAB*, ROSTEX, KOMAZ - mosazné kování - zámky - zadlabací, visací, nábytkové, auto-moto, na jízdní kola, ABUS, HOBEZ, TOKOZ, HUDSON - cylindrické vložky - dveře, okna, petlice - trezory, sejfy, příruční pokladny - schránky poštovní, na klíče KOVOPLAST, ...

Prodej: - elektroizolanty (textit, pertinax, kartit, sklotextit, texgumoid, včetně dělení a opracování). - hutní materiál - ploty - pletivo - oplocení i s montáži. Prodej zboží online, doprava zajištěna až k Vám.

Výroba, prodej: - ozubená kola do modulu 12 a hlavového průměru ozubeného kola 1100 mm. Prodej, výroba: - řetězová kola - šneková kola (pouze dle dohody). Materiál: - železo - bronz - hliník - plast. Dodávka včetně tepelné úpravy. Výroba: - hřídel (hřídele).

Výroba, prodej, distribuce: - sekaný drát - ocelové granuláty - litinové granuláty - ocelové drtě (ocelová drť) - litinové drtě (litinová drť).

Dodávka, montáž, poradenství: -menší dřevěné stavby (dřěvěná stavba) typu zahradní domky -domky na nářadí -garáže -přástřešek, přístřešky na automobily -pergola, pergoly -altány, altánky, altánek -stáje -dětské domky a dřevěné doplňky pro zahradu (např. truhlíky na květiny, okrasné mřížky atd.).

Výroba, prodej, mechanické rozprašovače: - jednočinné - nosní aplikátory - ústní aplikátory