Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Nabízíme textilní příze ze skleněných vláken

Zámečnictví, nástrojářství: - CNC obrábění - matrice.

Výroba, prodej: -skleněná vlákna. Výrobky: -příze-jednoduché, objemové, tvarované -roving-pro tkaní, stříkání, vinutí, sekání, pultruzi -sekaná vlákna. Provozovna: -Hodonice, starý závod, tel.: 515234214.

Společnost LUCORP s.r.o. provozuje chráněnou dílnu zabývající se výrobou ze dřeva, kompletacemi na zakázku.

Výroba, prodej: -destilovaná voda -lisování umělých hmot -náhradní díly pro výtahy -elektromotory -termosety -termoplasty. Pořez kulatiny. Zemědělská výroba. Vlčatín: -tel.568878194.

Pokud hledáte profesionální a spolehlivou firmu, která se zabývá tesařskou a truhlářskou výrobou, pak je KN PRODUKT spol. s r.o. tou pravou volbou pro vás. KN PRODUKT spol. s r.o. je která působí na trhu od roku 1995. Za tu dobu si vybudovala dobrou pověst a spoustu spokojených zákazníků. KN PRODUKT spol. s r.o. nabízí širokou škálu služeb, ...

Výroba: - technické netkané textilie - vpichované a termicky pojené - materiály pro stavebnictví, geotextilie a zahradní textilie - netkané textile pro průmyslovou filtraci - vzduchová, kapalinová a sorpční filtrační media - izolační textilie pro automobilový průmysl - nábytkářská a čalounická rouna

Výroba, prodej: - výroba nábytku - dřevěná schodiště - dřevěné dveře interiérové, vchodové - dřevěný, smrkový nábytek - balkony, balkónová zábradlí.

Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupné materiály pro vaši střechu, pak je pro vás správnou volbou firma JH STAVEBNÍ MATERIÁLY s.r.o. s prodejnou v Brně. Nabízíme vám široký sortiment okapových systémů, plechů, střešních krytin, izolačních panelů a dalších doplňků pro vaši střechu. Ať už potřebujete okapový systém pozinkovaný, titanzinkový, ...

Šití, zakázková výroba: -pracovní oděvy a obuv, galanterie -pracovní obuv -OPP -zástěry pracovní -oděvy pro volný čas -ochrana hlavy, sluchu a dýchadel -protipořezové oblečení -autoplachty.

CNC výroba přesných kovových dílů i plastových dílů. Vývoj a tvorba 3D modelů a výkresové dokumentace. Výroba, montáž sestav a celků. Obrábění hliníkových slitin, konstrukčních ocelí, nerezových ocelí, barevných kovů a plastů. V rámci výroby zajišťujeme i montáž sestav a celků jakéhokoliv charakteru.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pásové pily na kov, pilové pásy na kov a dřevo - technické plyny - oleje, maziva - autobaterie a nabíječky - vázací a manipulační technika.

Velkoobchod, prodej: - nerezový hutní materiál - plechy válcované za tepla i za studena - trubky bezešvé, svařované, silnostěnné - profily - tyčová ocel - svařovací materiál - spojovací materiály.

Velkoobchodní prodej: - hutní materiál - plechy - tabule, svitky - trubky - svařované, bezešvé - kruhové tyče - profily válcovanné za tepla - tenkostěnné profily otevřené, uzavřené.

Výroba, prodej: - dřevěné bedny - atypické palety - palety dřevěné prosté - dřevěné palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, víka. - pergoly - nábytek z palet Sušení a ošetření řeziva Výkup a prodej: - palety EUR použité.

Firma PHARMIX, s.r.o. je jedním z předních výrobců nerezových strojů a zařízení pro farmaceutický, potravinářský a chemický průmysl. Zajišťujeme také dodávky technologických linek, míchacích nádrží, homogenizátorů, prosévacích strojů, dopravníků, sušáren, tlakových nádob a přepravních kontejnerů. Naše produkty směřují do zemí Evropy, USA, Kanady, ...

Prodáváme stavební řezivo, dřevo, hranoly, prkna, fošny, latě, vazby, krovy, palubky, lišty, překližky, spárovky, barvy, OSB, GSB, DTD desky, palivové dříví, zahradní nábytek, zahradní terasy Bangkirai, plotovky a další. Zajišťujeme impregnaci dřeva. Sídlo: -Jaromírova 80/51, - Prah 2 Nusle, 128 00.

Společnost Bprofil se zabývá výrobou atypických profilových lišt a dřevěných výrobků na zakázku. Jsme tým zkušených profesionálů, kteří se neustále zdokonalují ve svém oboru. Používáme moderní technické vybavení, jako je 6vřetenná 4stranná profilovací fréza Grigio nebo 5osé CNC. Zaručujeme vám vysokou kvalitu, rychlost a spolehlivost. Naše ...

Výroba a prodej kompozitních materiálů: -epoxidové systémy pro všechny druhy laminačních technik. Prodej tkanin určených pro laminování: -uhlíkové a aramidové tkaniny a jejich hybridy -skelné tkaniny -aluminizované tkaniny -diolenové a strahávací tkaniny -rovingy -sendvičové materiály.

Služby v oblasti subdodávek pro strojírenství - mezinárodní obchod v rámci zemí západní Evropy. Dodáme obráběné strojní díly, zámečnické výrobky, výrobky z plechu. Práce: - soustružení - frézování - broušení - povrchové úpravy.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Společnost Eurograv tech s.r.o.zajišťuje velkoformátový, ofrstový tisk, řezání a výrobky z plexiskla, laserový popis. Dále nabízíme reklamní plachty, bannery, grafický design.

Válcovna speciálních materiálů. Obchodní činnost a prodej hutního materiálu. Výroba, prodej, oprava, servis: -speciální pásová ocel válcovaná zastudena-ve vlastní výrobě. Poradenství v oblasti realizace a provozování všech typů steel center. Projektová činnost, projekce: -investiční výstavba. Provozovna: -Petřvald u Karviné.

Společnost MAIER CZ, s.r.o. zajišťuje výrobu plastových komponentů.