Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
-Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých

AZ technik s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej branek, kování, vrat, antén, pohonů, poštovních schránek, baterií, laserů a mnoho dalšího.

Firma CarbonMax zpracovává uhlíkové, aramidové a skelné vlákna využívané v automobilovém, leteckém a lodním průmyslu. Prodej, eshop: -pohledový uhlík /aramid - uhlík -připravené pro nástřik barvou.

E-shop s dřevěnými výrobky. Prodáváme doplňky ze dřeva na svatby - uvítací cedule, svatební fotoalba, dřevěná oznámení. Výroba dřevěných motýlků a obrazů.

Výroba: - lamelové clony - svařovací zástěny. Prodej: - měkčeného PVC.

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

Pobočka. Výroba, prodej: - netkané vpichované textilie impregnované a neimpregnované textilie pro stavebnictví, automobilový a nábytkářský průmysl. Sídlo firmy: - U nádraží 894, Moravský Krumlov.

Společnost GURYSTEEL s.r.o. zprostředkovává prodej širokého sortimentu hutních materiálů - ocelové plechy, pozinkované plechy, válcované nosiče a ostatní profilový materiál.

Prodáváme: - střešní krytiny Kob, Alukryt, Ruukki, Onduline, Lindab, Blach Stal, Tondach, Bramac, KM Beta, Mediterran -plechové tabule a svitky Pz, Al, Cu, TiNz -trapézové plechy -klempířské výrobky -střešní okna Fakro a Velux -střešní fólie a příslušenství -tepelné izolace. Provádíme montáž střešních krytin, klempířských prvků a ...

Prodej - střešní krytina - asfaltové šindele - střešní tašky - střešní okna - okapové systémy. Činnost - klempířské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál: - ocelové plechy - ocelové profily - ocelové palety.

Prodej - dřevařské výrobky

Výrobky: - z plexiskla a z polykarbonátu zhotovené nejmodernějšími technologiemi - laserem, počítačem řízenými frézovacími a gravírovacími systémy, na ohýbačkách, leštěné a lepené nejmodernějšími postupy vyvinutými výrobci plexiskla a polykarbonátu v Německu a v Anglii.

Výroba, výrobce, šití: - opláštění, plachty - látkové, nepromokavé kryty - plachty na stánky, přístřešky - sportovní tašky, batohy na míru - automotive (textilní inserty, multibagy, opláštění palet).

Společnost GUMOTEX Coating, s.r.o. se zabývá výrobou světlých, tmavých a barevných gumárenských směsí. Vyrábíme také nánosované tkaniny pro širokou škálu aplikací našich externích klientů, ale i pro interní využití při výrobě lehátek, a hlavně našich legendárních nafukovacích člunů. Gumárenské směsi: Vyrábíme více než 200 různých typů ...

Obrábění na CNC strojích. Výroba přesných obráběných dílů.

Náše firma se zabývá prodejem truhlářských potřeb. Pro naše klienty jsme schopni zajistit, ABS hrany ke všem plošným materiálům dostupných v České Republice. V nabídce máme i veškerá lepidla potřebná pro výrobu i montáž nábytku, od disperze, přes chemoprén ve spreji, až po konstrukční montážní lepidla. Výrobcům nábytku z dřevotřísky můžeme ...

Vývoj, výroba, prodej: -epoxidová lepidla -epoxidové laminační pryskyřice -licí pryskyřice -čalounická lepidla SABA -pultruzní kompozitové profily (GRP** profily)-uhlík, kevlar. -sendvičové panely (kompozitové, hliníkové)

Výroba: -dřevěné tyčové garnýže ve všech délkách.

Výroba, prodej: -lisování hmot -zakázková výroba na termoplastických vstřikolisech -výrobu dle návrhu na strojích od firmy ARBURG.

Výrobou a prodejem výrobků z plexiskla se již od roku 1992 zabývá společnost Zeza spol. s r.o. Náš výrobní program nabízí stojánky, cenové lišty, orientační a informační systémy budov, aranžérské stojánky na šperky, světelnou reklamu a také atypické výrobky dle požadavků zákazníka. Navštívit nás můžete na adrese Šaldova 599/2, Praha. Výroba: - ...

FARDAL s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a prodej venkovních pergol s pohyblivou střechou.

Společnost Puidukoda CZ s.r.o. působí v oblasti velko- a maloobchodního prodeje a výroby palubek, teras, podlah, fasád a hoblovaného zboží ze sibiřského modřínu a severského smrku a borovice. Firma Puidukoda CZ s.r.o. se rovněž zabývá povrchovými nátěry a speciálními úpravami dřeva. V sortimentu firmy naleznete toto zboží: Obklady - smrkový ...

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnická výroba. Zpracování plastů Výroba: - z oceli, nerez materiálů, plastů - zvony ze žáruvzdorných materiálů - plastová víka pro odlévání keramiky - polotovary pro zahradnické nářadí Montáž: - topení, vodoinstalace.