Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Výroba, prodej: -dekorační tkaniny, záclonoviny -bytový textil -technické tkaniny -stanovky, plachtoviny -filtrační, obalové tkaniny.

Export-import, prodej: - hutní materiál - plechy za tepla a studena válcované, pozinkované tabule, svitky a páska, trapézové plechy, lakoplasty.

Zaměření na výstavbu a provoz čerpacích stanic, dovoz, velkoobchod a přeprava PHL . Provoz lisovny plastů po firmě Romiko AGRO. Stáčení ropy a ropných produktů. Pronájem výrobních a skladovacích prostor dalším firmám. Výroba: -PLASTOVÝ SUD 400 litrů -plastové palety -vstřikování plastů 2-14 kg -komponenty pro automobilový průmysl. Volná ...

Práce: -zámečnické. Výroba: -dřevařská.

Velkoobchod, maloobchod s meziprodukty.

Dodávka, velkoobchod, prodej: - spojovací kotevní materiál - plechy - stavební chemie - tmely, silikony - izolační materiál - vrtací a brusné komponenty.

Logistické centrum. Prodej: - fasádní barvy - omítky - zateplovací systémy - laky - nátěrové hmoty - plastové dílce pro zpevnění a zatravnění ploch - stavební chemie - plastové šindele.

Prodej reklamních deskových materiálů pro signmaking a stavebnictví. Nabídka samolepicích fólií, gravírování a řezání laserem.

Výroba, prodej, dovoz technických plynů a služby.

Výroba, prodej, dovoz technických plynů a služby.

Výroba, prodej, dovoz technických plynů a služby.

Výroba, prodej, dovoz technických plynů a služby.

Prodej - náhradní díly Pneuservis Autovrakoviště Odtahová služba Výkup - kovový odpad - barevné kovy Prodej - hutní materiál.

Palubky: -podlahové -obkladové -na fasádu -saunové -terasové. KVH hranoly Euro hranoly Lišty Dveře z masívu Desky. Veškerý truhlářský materiál pro řemeslníky.

Výroba na zakázku: -kovovýroba (pasířství, zámečnictví, svařování speciálních materiálů, kovoobrábění i opravy auto-moto dílů). Výroba a montáž: -zábradlí, schodiště, různé doplňky do interiéru a exteriéru.

Prodej, maloobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

Výroba, prodej: -více než 4000 druhů: -plastové záslepky (zátky) -dorovnávací šrouby -ovládací a distanční elementy. Výrobní sortiment: -průchodky kabelů -rukojetě -zátky do jaklů a trubek -víko (čepice) pro kulatou rouru -víko (čepice) s kulatými rohy k navlečení -krytka do děr (vrtů, vrty) -záslepky do trubky ...

Výroba: - vázací PET a textilní pásky - papírové ochranné hrany, spony a papírové dutinky.

Prodej komínových stříšek a klempířského lemování.