Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Prodej plastických hmot pro stavebnictví, reklamu a průmysl. Stavebnictví: - sortiment plastových materiálů a příslušenství pro fasádní a balkonové obklady – zastřešení – prosklení – interiér – výrobu oken a dveří – protihlukové stěny. Reklama: Sortiment plastových materiálů a příslušenství pro světelnou reklamu – sítotisk a digitální tisk – ...

Velkoobchod: -polykarbonátové desky dutinkové a plné -plexisklo -PVC desky -PET desky -výplně pro výstavnictví a reklamy -sendvičové desky pro výrobu plastových oken a dveří -světlíkové systémy. Služby: -řezání desek na požadovaný rozměr -rozvozy materiálu -montáže stavebních objektů z plastů.

Nabízíme vám originální české šindele a montáž dřevěných šindelových střech. V našem sortimentu naleznete: Dřevěný štípaný šindel: - vyroben ze smrkového nebo modřínového dřeva - dodáváme v balících po 1 m2 - ošetřený proti houbám, plísním a dřevokaznému hmyzu. Plastový šindel: - kvalitní kopie dřevěného štípaného s nižší cenou ...

Kovovýroba NEUFE, spol. s r.o. je českou společností, která byla založena v roce 2003 fúzí dvou podniků. Provádíme CNC obrábění kovů, vypalování laserem a zpracování plechů. Specializujeme se na výrobu a svařování ocelových konstrukcí pro různá průmyslová odvětví. Na zakázku průmyslová a strojní zařízení také modernizujeme. Práce: - ...

Firma Jansen Display již od poloviny devadesátých let dodává na náš trh velmi kvalitní POS systémy (prostředky pro prezentaci v místě prodeje). Od začátku výrobky vynikaly skvělým designem a kvalitním provedením. Klasické i světelné plakátové rámy vyráběné z hliníkových profilů se brzy staly velmi žádaným zbožím. Společnost Jansen Display ...

Zemní a výkopové práce. Výkopy strojem, úpravy a rovnání terénu, skrývky ornice, realizace vodovodních a kanalizačních přípojek. Výkopy inženýrských sítí, základů pro rodinné domy, základů pro bazény, jímky, opravy přípojek vodovodních a kanalizačních. Prodej betonářské oceli, žebírkové oceli, kari sítě, drátů do betonu, roxorů.

Firma TAPRON s.r.o. pro Vás připravila širokou kolekci vinylových a laminátových podlah od kvalitních dodavatelů. Dále také nabízíme unikátní schodišťový systém od českého výrobce. Vše můžete vidět u nás na vzorkovně v Novém Strašecí, kde Vám rovněž rádi poradíme. Adresa vzorkovny - Náměstí B. Smetany 1022, Nové Strašecí

Prodej: - hutní materiál, ocelové trubky, příruby, trubkové oblouky Výroba: - ohyby, potrubní díly - potrubí, trubky, potrubní komponenty - tlakové rozvody - ocelové konstrukce - strojírenská zařízení.

Maloobchod, prodej: -výrobky Svitap J.H.J. spol. s r.o. a Fatra a.s.: -koženka -ubrusoviny -barex -výrobky z plastu -obaloviny a technické výrobky z PE**, PP**, PS** (obaly, pytle)

Výroba, prodej: - trapézové plechy, profily, doplňky - rovinné plechy Tyto výrobky jsou používané ve stavebnictví. Výrobní závod: U Farmy 28/12a 734 01 Karviná Ráj

Společnost StavStore s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej kamene, gabionů a interiérového a exteriérového nábytku.

Výroba, prodej: -polotovary na schodiště z masívu (smrk, buk, dub, borovice) -madla (6 vzorů) -hlavní sloupky (10 vzorů) -výplně zábradlí (15 vzorů) -schodnice -nášlapy podstupně -polotovary na ploty a balkony, plotové prvky (6 vzorů), balkonové prvky (8 vzorů), plotové latě, ozdobná prkna (3 vzory) -lepené desky-masív(smrk, buk, dub, ...

Prodej: - hutních materiálů a výrobků z nerezových ocelí v mnoha jakostních třídách, pro použití v různých oborech průmyslu. U nás si vyberete materiál pro strojírenství, stavebnictví, potravinářství, chemii, ale stejně tak i pro dekorativní a podobné účely.

Provádí: Prodej: - hutní materiál (plechy, jekly, nerez) Práce: - s nerezovým materiálem - přesné pálení (plazma, laser, vodní paprsek, plamen) - dělení materiálu - soustružení, lisování Strojírenská výroba: -příruby, kolena, mufny, niple atd. - tlakové i beztlaké nádrže (nerez).

Společnost KENOX spol. s r.o. Hlavním předmětem naší činnosti je nákup a prodej hutnických válcovaných výrobků z oceli.

Generální partner firmy BISON-BIAL S.A. pro ČR a SR: - nářadí a nástroje pro řemeslníky. Hutní a spojovací materiál.

Hutní materiál: -nerez -speciální produkty pro stavebnictví -automobilový průmysl -letecký průmysl -jaderná energetika -chemický a petrochemický průmysl -implantátové oceli -vysokoniklové slitiny -ocel vyráběná podle speciálních -technicko dodacích předpisů.

Zpracování a prodej brusiva. Výroba nekonečných pásů. Prodej kotoučů flex, lamelových, fíbrových a keramických. Rozřezávání rolí brusného papíru.

Společnost Galtop - Servis, s.r.o. se zabývá dodávkami textilního zboží, které je využíváno v hotelech, lázeňských, nemocničních provozech, v sociálních službách, dětských domovech.

Projekce, realizace, montáž a servis slunečních fotovoltaických elektráren.

Výroba otěruvzdorných komponentů pro drtící, třídící a recyklační zařízení. Nástrojárna.

Výroba: - kovové součástky automobilového průmyslu.

Oprava, servis, údržba: -strojní energetická zařízení. Oprava, servis, prodej: -svařovací technika. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů (kovy), strojní zámečnictví, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: -zámečnické práce -svářečské práce -soustružnické práce -frézařské práce. Velkoobchod, prodej: -hutní materiál.

Služby: - vstřikování plastů - lisovna plastů