Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Prodej: - písek, štěrk - kačírek - betonové výrobky (obrubníky, palisády, zatravňovací panely) - dřevěné palisády - plotovky - dřevěné psí boudy - betonářská ocel - spojovací materiál.

Dodávka, prodej: -pístní tyče -pístní trubky -přesné honované trubky -nerezové trubky -bezešvé trubky -komponenty

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - trubky: - ocelové - bezešvé - hladké - závitové - svařované - kotlové.

Výroba, práce: -povrchové úpravy skla, plasty, kovy a keramiky metodami napařování a magnetronového naprašování ve vysokém vakuu -těmito metodami nanášíme dekorační a funkční vrstvy kovů, mezi které patří zlato, stříbro, titan, mosaz, nerezová ocel, měď, chrom a další ušlechtilé kovy -strojní výroba a svařování v ...

Dodávka, prodej: -hasící technika -trubky -profily -plechy -ocelové rošty

Velkoobchod, prodej: -zaměření na těžký průmysl -výkovky -hutní materiál -energetika -strojní nástroje

Výroba, zpracování a prodej plastů: - plastové desky z PVC tvrdé extrudované desky MEDUR lehčené desky METEX a dále desky z PP a PE. Použití: - reklamní účely - panely, billboardy, štítky, ukazatele, výstavní stánky - stavebnictví - vnitřní i venkovní obklady a dekorace, - zvuková a tepelná izolace - výroba - prvky pro ...

Zabýváme se nákupem, skladováním a prodejem hutních výrobků, hutních druhovýrobků a neželezných kovů.

Výhradní zástupce firmy BLÜCHER A.S. (BLUCHER) pro Českou a Slovenskou republiku, ČR a SR. Prodej, velkoobchod, distribuce: - odvodňovací systémy z nerezavějící oceli - žlaby - kryty, krycí desky, víka - nerez rošty - podlahové vtokové štěrbiny z nerezu - podlahové vpusti EuroDrain - podlahové vpusti pro průmysl - nerezové ...

Firma FERSTAR AGRO s.r.o. se zabývá dřevovýrobou, zpracováním železa a dodává nové europalety. Jak jsme již zmínili naše činnost se zaměřuje zejména na zpracování dřeva, železa a dodávky nových europalet. Sídlíme ve městě Chrudim na adrese Pobřežní 28. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit.

Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba, prodej: - okna - dveře - podlahy - schodiště Stolařské práce

Práškové lakování Svařování Ohýbání profilů a trubek Výroba - kovové díly školního a kancelářského nábytku

Výztužové materiály, rohože ze sekaných vláken, rovingové tkaniny, biaxální a multiaxální, tkaniny.

Dodávka - hutní materiál Povrchové úpravy Prodej - strojní prvky Výroba - strojní prvky Svářečské práce

Prodej, maloobchod, servis, opravy: - nábytkové kování - nástroje - dřevoobráběcí stroje - elektrické a pneu nářadí. Broušení, opravy a úpravy dřevoobráběcích nástrojů. Zajišťujeme v kooperaci broušení nástrojů pro NC obrábění kovů a veškerý sortiment PKD nástrojů.

Prodej, montáž, vekloobchod: -čerpadla -armatury -příslušenství. Dodávka: -hutní materiál

Firma KASPER KOVO s.r.o. se zaměřuje na: - subdodávky komponent i finálních výrobků z plechu pro zahraniční i tuzemské zákazníky. Služby realizuje tým pracovníků v oddělení konstrukce, výroby a expedice. V KASPER KOVO zpracováváme ocel, hliník i nerez pro výrobu produktů od komponent až po kompletně smontované stroje. Umíme vyrobit velké ...

Výroba, dodavatel: - díly (výlisky) pro automobilový a elektrotechnický průmysl. Výroba, prodej: - bezpečnostní kování - dveřní kování - okenní kování - stavební kování - speciální kování - montážní sady kování.

E-shop, internetový obchod: - vstřikované plasty - hmoždinky - lisované hadicové spojky.

Zákazníkům po celém světě poskytujeme komplexní servis při výrobě plastových komponentů. Hlavní činnosti jsou: - vývoj výrobků, - konstrukce, výroba a servis vstřikovacích forem, - sériová výroba plastových dílů a komplexních plastových modulů.

JUTO STEEL, spol. s r.o. je společnost zaměřující se na prodej pevných paliv a hutního materiálu.