Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Prodej, výstavba a servis: - řetězy svařované, ozdobné - lanové napínače a svorky - široký sortiment karabin - S - háky - třmeny (šekly) - ocelová lana - provazy - průmyslové řetězy - příslušenství k řetězům - lanové očnice - rapid články - WI-FI - optické a metalické sítě - datové sítě - optické sítě - ...

Výroba a dodávky technických výlisků z umělých hmot.

Nabídka poradenství, technického servisu a distribuce plastů a termoplastů.

Vstřikování plastů, 3D tisk a výroba plastových součástek, dílů i komponent.

Zajišťujeme poradenskou činnost v oboru polymerních materiálů, školení v oblasti vstřikování plastů, konstrukci vstřikovacích forem a servisní činnost.

Výroba speciálních ocelových a nerezových profilů a trubek - obchodní zastoupení

Výroba, prodej: - kovové hadicové spojky, přípojky (přípojka, spojka hadicová vyrobená v kombinaci mosaz, dural) Obrábění.

Výroba, prodej: -střešní krytina -klempířské výrobky -trapézové plechy -stěnové kazety -stěnové panely -sendvičové panely

Prodej a internetový katalog prostředků k řešení havarijních situací. Nabízíme: - těsnící prostředky - průmyslové rohože a utěrky - olejové a odpadové hospodářství - sorbenty sypké i textilní - značení, zrcadla, značky - ochranné pomůcky - odmašťovací stoly a bezpečnostní nože.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem hutního materiálu. Pro své zákazníky zajišťujeme také jeho úpravu pomocí dělení, ohýbání, děrování či vypalování.

Výroba: -pro automobilový průmysl, stavebnictví, zdravotnictví a další -hadičky, trubky, pásky, fólie, -různé profily. Výroba: -polotovary pro truhláře -zdravotní pomůcky. Vytlačování plastů, plastové profily. Zpracování termoplastů - měkčené i houževnaté PVC, HDPE, LDPE, PP, ABS, PUR a další. Vlastní příprava směsí ...

Firma REPLAST PRODUKT, spol. s r.o.. s tradicí od roku 1993 se zabývá zpracováním recyklovaného kabelového PVC. Naše výrobky jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného kabelového PVC. Největší portofilo tvoří podlahové desky pro vnitřní i vnější účely. Dále vyrábíme komponenty pro dopravní značení. Aktivně obchodujeme s Evropou, včetně Ruska. Výroba, ...

Kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Prodej: - hutního materiálu.

Výroba kovových komponentů a součástek pro automobilový průmysl, komponenty do interiérových a venkovních klimatizačních jednotek a LCD a plazmových televizorů - kryty elektronických řídících systémů pro airbagy - součástky do autosedaček a bezpečnostních pásů - kryty televizorů - kryty pro kazetové typy klimatizačních jednotek.

Topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Výroba a montáž větracího a klimatizačního zařízení

Prodej - fasádní systémy z hliníku Vývoj a výroba - fasádní systémy z hliníku Prodej - střešní systémy z hliníku Vývoj, výroba - střešní systémy z hliníku.

Dodávka, prodej: -konstrukční plasty pro vstřikování -konstrukčních termoplastů a iniciátorů aniontové polymerace laktamů Zástupce firem PLASTCOM, s.r.o.Bratislava a KATCHEM, s.r.o. Praha.

Prodej, e-shop dřevěných materiálů - dřevěné podlahy - laminátové desky - palubky, spárovky - dveře, zárubně, parapety - OSB desky, překližky, CETRIS desky. Služby - řezání - formátování - hranování - montáž a pokládka podlah.

Pila, výroba: - řezivo - prkna - fošny

Výroba, distribuce: - diskontní plastové karty - bankovní plastové karty - platební plastové karty - klubové a další plastové karty - vizitky. Služby: - vlisování osobních údajů - číslování - zhotovením čárových kódů - nanesením scratch-panelu - pruh pro podpis - kódování magnetické pásky.

Činnost: - reklamní agentura - tisk - vizitky, létaky - webové stránky - tiskoviny - reklamní předměty

Výroba, prodej, výkup, oprava: - dřevěné palety - dřevěné bedny - paletové a stavební řezivo

Výroba: - zdravotnické potřeby (plastové zkumavky, Petriho misky) - lisování plastů.

Naše společnost nabízí široký sortiment kovových materiálů. Pořídit si od nás můžete měděné trubky. Dodáváme také tyče, plechy či desky z mosazi, hliníku, nerezu a dalších neželezných kovů.

Prodej, montáž, realizace: - dřevěné podlahy, terasy - dřevěné fasády.