Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Výroba PET předlisků (preforem). výkonný ředitel – Ing. Pavel Bláha výkonná asistentka – Petra Nekvasilová vedoucí obchodního úseku – Jiří Nýdrle kontakt na firmu : 315 630 324, info@retal.cz Údaje, které máte uvedeny u naší firmy na stránkách jsou již neaktuální. Děkuji S pozdravem Petra Nekvasilová office manager RETAL ...

Prodej: -hutní materiál, nosné profily, úhelníky, trubky černé i pozinkované, jekly, plechy černé, pozinkované, nerez, ostatní profilový materiál, zámky, kování, elektrody, svařovací drát, spojovací materiál, armatury, fitinky na vodu a topení, radiátorová tělesa desková, plechová, litinová, pletivo, plotové rámy.

Výroba: - ocelové konstrukce - svařování Prodej: - hutní materiál

Velkoobchod, maloobchod: - parapety

-Kompletace plastových výrobků -Konstrukční činnost strojírenství ve 3D (Autodesk Inventor) -Fotografické služby

Výroba plastových a pryžových výrobků - vstřikování plastů - lisovna plastů.

Prodej: - dřevomateriál - potřeby pro truhláře a kutily - palivové dřevo - brusné papíry, houbičký, pásy, plátna - drátěný program.

Výroba, prodej: -česané a vlnařské příze pro průmyslové pletení -příze pro výrobu látek na autopotahy -funkční příze pro výrobu sportovního ošacení -technické příze pro výrobu ochranných oděvů a doplňků pro civilní, vojenský a bezpečnostní sektor.

Dodávka: - hliníkové kompozitní materiály ACP sendvičové desky, voštinové desky HEXALU, HEXAZINC, kompozitní desky - hliníkové kompozitní materiály ACP sendvičové desky - kompozitní materiál ACP - voštinové a kompozitní desky - voštinové desky HEXALU, HEXAZINC. Lepení - velkoplošné materiályformátování, frézování a výřezy různých tvarů.

Prodej stavebního materiálu: - pojiva, maltové směsi - zdící materiály - betonové výrobky - izolace - fasádní systémy - stavební chemie - dveře, okna - střešní krytiny - komíny - obklady a dlažby. Prodej hutního materiálu. Míchací centrum barev: - prodej a míchání barev fasádních i interiérových - poradenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - kompletní střešní systémy - střechy - žlaby (ryny), svody a jejich doplňky : - LINDAB - poplastovaný pozink plech - SAG, WORAHNIK - pozink plech, měď, titanzinek i RHEINZINEK, PREPA - plechy v tabulích: - LINDAB, MERA, OLSSON, RUUKKI - pozinkovaný poplastovaný plech lakovaný tloušťka 0, 5 a ...

Výroba, prodej, e-shop - provaznické zboží.

Výroba: - plastové kufříky na nářadí - čističe vzduchu

Dodavatel hutního materiálu, výroba betonářské výztuže: - prodej hutního materiálu, betonářské oceli a sítí - zámečnické práce - kovovýroba - ohýbání /armování / betonářské oceli, sítí dle Vašich projektů a výkresů, - výroba třmínků - dodávka stavební oceli dle projektů, výkresů - zpracování kalkulací - zajištění dopravy - ...

Výroba: - kovové části kancelářského nábytku.

Výrobce plastových výrobků Výrobce plastových výrobků technologií rotačního tváření plastů známé také pod názvem ROTOMOLDING.

Výroba: - upínací a vázací prostředky - popruhy - stuhy - pruženky - textilní úvazky

Výroba žebrovaných trubek - trubky celohliníkové, mosazné, měděné.

Dodávka, e-shop - vázací prostředky z polyesterového vlákna pro manipulaci s břemeny - upínací soupravy - zvedací prostředky - zvedací zařízení.

Vývoj, výroba, prodej, montáž a servis: - bezpečnostní dveře - trezory, bezpečnostní schránky - klíče, vložky, zámky, generální klíče.

Prodej: - zvedací a manipulační technika - vázací prostředky a související sortiment.

Výroba ocelových tryskacích prostředků. Nabídka granulátů a drtí, technického poradenství, seřizování tryskacích strojů, separátorů a filtrů

Strojírny - nástrojárna - výroba forem a nástrojů - lisování plastů - vstřikování plastů - provádíme vzorkování

Velkoobchod, maloobchod: - hutní materiál. - plechy. - úhelníky. - betonářská ocel. - plochá ocel. - válcované profily.