Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Dodávka, e-shop - vázací prostředky z polyesterového vlákna pro manipulaci s břemeny - upínací soupravy - zvedací prostředky - zvedací zařízení.

Vývoj, výroba, prodej, montáž a servis: - bezpečnostní dveře - trezory, bezpečnostní schránky - klíče, vložky, zámky, generální klíče.

Prodej: - zvedací a manipulační technika - vázací prostředky a související sortiment.

Výroba ocelových tryskacích prostředků. Nabídka granulátů a drtí, technického poradenství, seřizování tryskacích strojů, separátorů a filtrů

Strojírny - nástrojárna - výroba forem a nástrojů - lisování plastů - vstřikování plastů - provádíme vzorkování

Velkoobchod, maloobchod: - hutní materiál. - plechy. - úhelníky. - betonářská ocel. - plochá ocel. - válcované profily.

Výroba, montáž: - zastřešení bazénů z nerezové oceli a komůrkového polykarbonátu

Montáž, oprava, tlakové zkoušky: - tlakové nádoby - plynová zařízení Výroba: - potrubí - ocelové konstrukce. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - průmyslové armatury.

Výroba, montáž: - technických dílů z termosetu - plastických dílů ve spojení s kovovými díly

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - klíčařský sortiment - stroje na výrobu klíčů, autoklíčů a přívěsků - kování, zámky, trezory, poštovní schránky - železářské zboží.

Výroba, dodávka, prodej: - technologické potrubní rozvody - výroba atypických nerezových nádob - výroba a rekonstrukce tlakových nádob - výroba celků pro potravinářský a farmaceutický průmysl - čistící stanice C.I.P. - ruční svařování metodou TIG s použitím agregátů Migatronic - dokonalé formování svárů - dělení trubek na strojích ...

Zpracování, výroba, prodej: -tvrdokovy -díly ze slinutých karbidů -destičky -kulatina, pouzdra -profilované a zvláštní tvary -broušení průměrů (na kulato), rovinné -elektroerozivní obrábění -letování slinutých karbidů.

Naše prodejna nabízí široký sortiment provaznického zboží vysoké kvality za příznivé ceny.

Návrhy a konstrukce polotovarů a dílů, stavba forem, lisování a vzorkování kovových a plastových částí.

Zastoupení pro Břeclavsko, Jihlavsko a Brno-venkov. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Zakázková výroba kovodělných dílů a konstrukcí. Služby: obrábění, broušení, pálení plasmou, vrtání, vytlačování, ohýbání. Sériová výroba dílů a příslušenství pro motorová vozidla, průmyslové armatury a zemědělské stroje.

Výroba, prodej: - vstřikované plastové a lisované kovové díly - vstřikovací forma - lisovací nástroje - vývoj, konstrukce a výroba vstřikovacích forem a lisovacích nástrojů ve vlastní nástrojárně - vstřikování plastů na vstřikovacích lisech (včetně dílů s kovovými zálisky ), lisování kovů na excentrických lisech a lisovacích automatech, ...

Vstřikování plastů pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál, maltové směsi -zdící materiál -střešní krytina -hutní materiál -izolační materiál, zateplovací systémy -dlažby, obklady -komínové systémy -okna.

Velkoobchod, maloobchod: -redukční ventily pro všechny druhy technických plynů -opravené redukční ventily, svářecí a řezací nástavce -svařovací technika, soupravy, nástavce, špičky řezání, elektrody, dráty, pájky -manometry, hadice, spojky, spony -drátěné kartáče-strojní-ruční -měřidla KINEX-metry, posuvky, úhelníky ...

Vývoj, produkce a prodej plastových polotovarů.

Výroba, oprava, servis: -svařované autoplachty pro všechny typy nákladních, osobních automobilů -plachty na přívěsné vozíky -atypické plachty, kryty (zemědělské, lesnické stroje, sportovní lodě atd.) -markýzy -bazény z plachtových PVC materiálů včetně kovových konstrukcí -plachty, kryty, zastřešení (bazény, vodní nádrže, čistírny ...

Výroba, prodej: - rovné i ohýbané výztuže z betonářské oceli pro železobetonové konstrukce v souladu s platnými technickými normami. -zpracováváme betonářskou ocel o průměru 6 - 32 mm - střihy a ohyby výztuže provádíme pomocí speciálních střihacích, ohýbacích a třmínkovacích strojů. Kromě běžného ohybu v libovolném úhlu jsme schopni ...