Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Výroba, dodávka: Vjezdové brány. - křídlové, - posuvné po kolejnici - letmo uložené - nesené v ložiskách dodáváme automatické pohony včetně příslušenství. Lehké konstrukce. - kompletní stavební zámečnické prvky, - ocelové schodiště - ploty - portály - mříže - branky - zábradlí - vše lze žárově zinkovat. Hutní ...

Truhlářství -výroba soustružených dřevěných polotovarů -truhlářskévýrobky

Velkoobochod, maloobchod: - ložiska a příslušenství - válečkové řetězy - klínové a ozubené řemeny a řemenice - gufera, "O" kroužky - segerovky, mazničky - Loctite, Weocon - mazací systémy - obráběcí nástroje. Program a služby: - prodej - zajištění strojírenské výroby - poradenský servis - nonstop servis - doprava a ...

Výroba: -dřevěné schody -kuchyňské linky -interiérový a zahradní nábytek z masivu -atypický nábytek -balkóny a krovy -dveře a obložkové zárubně.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - vruty, šrouby i podložky - individuální zakázky

Sklad Rynholec. Prodej: - hutní materiál - trubky - plechy

Velkoobchod, maloobchod: - hutní materiál - plechy, trubky

Služby: -zajišťujeme výhradní prodej pro základové zemní vruty Krinner v západních Čechách -zemní vruty jsou základy bez betonu

Výroba: -komponenty pro montáž automobilových svazků -obrábění na klasických i CNC strojích -soustružení -frézování -zámečnické práce -svařování CO, WIG.

Zpracování plastů vstřikováním na lisech CUASY 170/55 a CS 1025/320. Zprostředkování výroby forem pro vstřikování, jejich opravy a servis. Vývoj, výrobu a montáž: -díly z plastů.

Dodávka a montáž strojírenských výrobků.

Specializace firmy: -lisování výrobků z plastů -povrchové úpravy plastů lakováním (včetně vícebarevných nástřiků) -výroba vstřikovacích forem .

Služby: -jeden z nejvýznamnějších dodavatelů automobilových finalistů celosvětově -lisování a svařování autodílů -ocelové výlisky.

- Import a export hutních výrobků, strojů a technologických linek pro jejich zpracování včetně nástrojů a periferních zařízení - Obchodní a technická činnost související ze zadání především automobilového, strojírenského. elektrotechnického, stavebního a chemického průmyslu - Kompletní zpracování projektových zadání - ...

Výroba a prodej: -dřevěné hračky -didaktické hračky -drobné hračky na kolečkách -hračky na tyčce -pokladničky -stojánky na tužky -tahací hračky -reklamní předměty -úchytky, kolečka, tyčky, soustružené polotovary -prodej jakostního dřeva -zakázková výroba pro truhláře, kutily, malé nábytkářské firmy. Služby: -sušení ...

Výroba plastových dílů a komponentů pro interiéry.

Kraft Servis, s.r.o. provozuje internetové obchody, e-shopy: - www.idealmarket.cz - prodej parkovacích zábran - www.plastovepoklopy.cz - prodej průmyslových poklopů - www.glancshop.cz - prodej kožené galanterie - www.maxitrend.cz - prodej dekorace a doplňků pro domácnost - www.modalo.cz - ...

Lisování a potisk - plastyvýroba, potisk - plastové podložky pod SPZ.

Prodej - děrované profily - trubky - děrovací stroje a konstrukce.

Dřevovýroba. Zakázková výroba: -pergoly -zahradní chaty. Ostření: -pily -dřevoobráběcí nástroje.

Výroba: -ruční nářadí -nástroje pro ohýbání, tažení a dělení kovů -měřidla, měřící pomůcky. Prodej: -průmyslové, železářské zboží -elektro -brusné, rozbrušovací kotouče -měřící přístroje -ruční, motorové nářadí, nástroje. Poradenství v oboru nářadí a nástrojů.

Vývoj, výroba: - silikonové disperze - pogumované textilie se silikonovým, nebo polyuretanovým nánosem: - B-stage - tkaniny s nevulkanizovanými silikony - vysoce pružné úplety z materiálu Kevlar - speciální pásy - skleněné tkaniny potažené silikonovou vrstvou pro membránové konstrukce v textilním stavitelství.

GLOBAL INTERIER Prodej, E-shop: - rozkládací mechanismy - polohovací kování - relaxační křesla, mechanismy - relaxační kování do sedaček - nožky nábytkové - kování nábytkové, převážně pro čalouněný nábytek - čalounické usně aj.