Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Výroba, prodej: -oděvy -textílie -textilní výrobky -oděvní doplňky

Práce: -vstřikování plastů. Výroba: -nástoje, formy na vsřikování plastů.

Výroba a dodávka: -děrované a neděrované trubky -trubkové komponenty -svařované konstrukce (robotizované svařování) -vysekávané a laserové pálené díly. Průmyslové zpracování kovů. Práškové lakování.

Výroba: - hliníkové profily pro autoklimatizace - hliníkové víceúčelové trubice do výparníků a kondenzátorů pro klimatizace do aut

Prodej - truhlářské a stavební řezivo - OSB desky, palubky, plotovky - fošny, latě, prkna - štípané palivové dřevo - spojovací materiál, vruty, kování - nátěrové hmoty

Spolehlivá distribuce plastů a kaučuků Nabízíme: - komodity PP, PE, PS - konstrukční termoplast PA, ABS, PC, POM - speciální materiály TPE, PPS, LCP, PA46, PA12, PEI - syntetické a přírodní kačuky.

Velkoobchod a maloobchod - hutní materiál - hliníkové profily

Výroba: - materiály pro truhláře - větvové suky - lodičky vyspravovací - krytky šroubů, čepičky, zátky - sloupy a výplně zábradlí - dřevěné čepičky - dřevěné hůlky a tyčovina - věšáky, úchytky - madla - ozdobné koule - otočné koule a kliky.

Dřevovýroba, stolařství a truhlářství: -reklamní dárkové zboží -kazety pro dárkové a průmyslové zboží -hračky -soustružené předměty Povrchová úprava dle přání zákazníka. Obaly na víno (dřevěné). Didaktické pomůcky.

Nabízíme internetový prodej, e-shop litiny pro stavbu nebo opravu kamen a krbů. Najdete u nás sortiment z litiny pro krby, kamna, grily atd.

Výroba, prodej: -pásová ocel válcovaná za studena -oceli k cementování -oceli k zušlechťování -oceli na pružiny a další použití.

Výroba, prodej: -pásové oceli válcované za studena z ocelí -hlubokotažných -konstrukčních -uhlíkových -legovaných -nerezových -speciálních.

Výroba: -plastové výrobky. -pryžové výrobky.

Prodej - brusivo Prodej - hutní materiál Prodej - nářadí Zámečnictví, výroba - ocelové konstrukce, tepelné zpracování Provozovny: Grunta 44 (okr. Kolín) Hlízov 1 (okr. Kutná Hora)

Zakázková výroba schodů a zábradlí. Schody: -půdní -segmentové schody -bočnicové schody -vřetenové schody -celodřevěné schody z masívu -mlynářské schody -venkovní schody -obklady schodišť.

Mechanické úpravy kovů. - ucpávkové vývodky - metrický závit - pancéřový závit

DIAS je českým výrobcem diamantových kotoučů s kovovou i pryskyřičnou vazbou a ložiskových technických kamenů. Diamantové nářadí pro opracování skla a tvrdých materiálů: -kotouče pro zpracování plochého skla -plošné diakotouče -diakotouče válcové -diakotouče rádiusové atd. Technické kameny pro jemnou mechaniku, regulační a měřící ...

Výroba kanalizačního potrubí KG 110-200. Kanalizační systém Marotta Výroba granulátů PVC. Recyklace PVC. Spedice, doprava.

Čerpací stanice LPG. Obchod, prodej, služby: -plnění PB (propan butan)lahví ve vlastních plnírnách, prodej na 110 vlastních prodejních místech -dodávky PB* a PHM včetně dopravy velkoodběratelům (bezpečnostní standard Shell) -dodávka, montáž, servis i poradenská činnost v oblasti LPG včetně projekční, inženýrské činnosti -výstavba, ...

Čerpací stanice LPG. -plnírna PB** lahví Obchod, prodej, služby: -plnění PB (propan butan) lahví ve vlastních plnírnách -dodávky PB* a PHM včetně dopravy velkoodběratelům (bezpečnostní standard Shell) -dodávka, montáž, servis i poradenská činnost v oblasti LPG včetně projekční, inženýrské činnosti -výstavba, provoz, údržba a servis ...

Čerpací stanice LPG. Obchod, prodej, služby: -plnění PB (propan butan)lahví ve vlastních plnírnách, prodej na 110 vlastních prodejních místech -dodávky PB* a PHM včetně dopravy velkoodběratelům (bezpečnostní standard Shell) -dodávka, montáž, servis i poradenská činnost v oblasti LPG včetně projekční, inženýrské činnosti -výstavba, ...

Čerpací stanice s LPG. Prodej a plnění propan butanových lahví. V rámci oboru LPG a PHM - tzn. propan butanu nabízíme profesionální spolupráci.

Čerpací stanice s LPG. Prodej a plnění propan butanových lahví.

Čerpací stanice LPG. Obchod, prodej, služby: -plnění PB (propan butan)lahví ve vlastních plnírnách -dodávky PB* a PHM včetně dopravy velkoodběratelům (bezpečnostní standard Shell) -dodávka, montáž, servis i poradenská činnost v oblasti LPG včetně projekční, inženýrské činnosti -výstavba, provoz, údržba a servis (včetně revizí, ...