Pořiďte si dřevěné polotovary jako bedničky, boxy, krabičky, škatulky, krabičky na čaje, krabičky na kapesníky, truhličky, pokladničky, rámečky, šuplíky, zahradní dekorace, kuchyňské potřeby a plno dalších polotovarů, které slouží k následnému dozdobení.

PILA VRBACI Františkov nad Ploučnicí
PILA VRBÁCI se sídlem ve Františkově nad Ploučnicí v okrese Děčín se zabývá komplexní dřevařskou činností. V rámci nabízených služeb nabízí truhlářské a tesařské práce. Vyrábí řezivo (prkna, hranoly, latě a fošny), dřevěný nábytek, zahradní nábytek, zahradní domky a pergoly a v neposlední řadě také tesařské konstrukce tzv. krovy.
PILA VRBACI Františkov nad Ploučnicí
Výroba, montáž: - dřevěné vazníky

Pila, pilařská výroba: -hranoly, prkna, fošny jehličnaté -prkna fošny dub, buk -vodovzdorné překližky -bednící dílce -obaly, palety, přířezy -palubky -řezivo jehličnaté a listnaté -dveřní prahy -plotové dílce -kompletní oplocení -okrasné květníky.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných ...

Velkoobchod - hutní materiál a neželezné kovy - brikety, pelety - stavební chemie. Pronájem lešení. Logistika, skladování.

Výroba, dodávka, montáž: - orientační prvky pro nevidomé: - vodící linie - varovné pásy - štítky s Braillovým písmem.

Ostraha majetku a osob -Poskytování technických služeb -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba plastových a pryžových výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, ...

Výroba, distribuce: - prahy bukové a dubové - smrkové lišty masivní - smrkové lišty napojované - bukové a smrkové podlahové lišty - bukové parkety - madla - plotovky.

Náhradní díly na údržbu a opravy kovového nábytku pro školy, jídelny, sportovní zařízení, úřady, zdravotnická zařízení.

Pilapořez kulatiny: - řezání vazeb - impregnace řeziva - hoblování řeziva a srážení hran - palivové dříví Výroba: - pergoly - přístřešky - altány - mostky - mlýnská kola i funkční.

Prodej - impregnační nátěry Prodej - řezivo - dřevařské výrobky - truhlářsky zpracovaný materiál Prodej - hřebíky.

Výroba a prodej: - soustružení dřeva na zakázku - uchytky, garnýžové prvky, zaslepovací krytky, věšáčky, sloupečky - soustružení dřeva - krajkářské potřeby - stojan otočný, stojan nastavitelná výška, paličky, herdule, špendlíky, nitě, háček - krajky a podvinky - patchworkové deky, tašky, taštičky, podložky, kostky, balonky, zvonečky

Dřevovýroba: - altány, pergoly - dřevostavby - střešní konstrukce - výroba palisád.

Činnost: - sestavování počítačů na zakázku

Činnost: - organizace zážitkových akcí (pod názvem Roadgasm) - blog - focení aut

Výroba, prodej: - vytyčovací kolíky - podpalové třísky - palety

Výroba, montáž: - příhradové vazníky se styčníkovou deskou. Práce: - pokrývačské - klempířské. Pila: - pořez kulatiny - stavební řezivo - truhlářské řezivo.

Truhlářství - zakázkové. Práce: - truhlářské. Vybavení interiéru na míru. Výroba: - nábytek - dveře, okna - obklady - kuchyně - schodiště. Provozovna: Dolní Nová Ves 56, 507 81, Lázně Bělohrad

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a ...

Zastoupení pro Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníku. Drobné tesařské práce.

Obrábění dřeva, plastů na zakázku. Vyřezávání plošných tvarů, frézování modelů, forem.

Prodej, montáž: - terasy z materiálu WPC značky WoodPlastic - oplocení z WPC

Prodej: - protiskluzové podlahové rohože a rolovací rošty ze dřeve a z PVC