Pořiďte si dřevěné polotovary jako bedničky, boxy, krabičky, škatulky, krabičky na čaje, krabičky na kapesníky, truhličky, pokladničky, rámečky, šuplíky, zahradní dekorace, kuchyňské potřeby a plno dalších polotovarů, které slouží k následnému dozdobení.

PILA VRBACI Františkov nad Ploučnicí
PILA VRBÁCI se sídlem ve Františkově nad Ploučnicí v okrese Děčín se zabývá komplexní dřevařskou činností. V rámci nabízených služeb nabízí truhlářské a tesařské práce. Vyrábí řezivo (prkna, hranoly, latě a fošny), dřevěný nábytek, zahradní nábytek, zahradní domky a pergoly a v neposlední řadě také tesařské konstrukce tzv. krovy.
PILA VRBACI Františkov nad Ploučnicí
Výroba soustružením: - skříně - komody - drobný nábytek

Truhlářská výroba násady, stoličky, zahradní nábytek, krmítka Výroba - stoličky Výroba - zahradní nábytek Výroba - násady

Dřevařské výrobky. Maloobchod, prodej: -veškerý sortiment včetně komponentů pro výrobu nábytku, kuchyní a truhlářských výrobků.

Truhlářské práce: -zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru -výroba kuchyňských linek na zakázku -výměna dřezových desek -obložení stěn -obložení stropů -okna - dveře -nábytek do pracovny -nábytek do ložnice -schody, zábradlí -skříně, regály, komody -plovoucí podlahy.

Návrh, výroba, montáž kompletní interiéry, nábytek a výrobky stavebního truhlářství. Výrobky: -okna, oken -dveře, dveří -novéRepase -repliky -vrata -schodiště -obklady -kuchyně -nábytek.

Výroba, montáž: - frézované smrkové dřevo do průměru - zahradní dřevostavby, chaty, zahradní domky, domky na nářadí - altány, kůlny, psí boudy, stoly, lavice - ploty, pergoly, palisády, obklady, altánky, pískoviště, dlažby, stoly - kůly pro sady a vinice - dřevěné dlažby - oplocení. Řemeslo: - stolař - truhlář.

Výroba replik nábytku, který svým vzhledem kopíruje nábytek z přelomu 19. a 20. století. Výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní, vchodových a domovních dveří, schodišť a mnoho dalšího.

Zakázkové truhlářství Elektroinstalační práce Topenářské práce Interiéry na klíč Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek do domácností - podlahy - dveře - schodiště obkladačské práce podlahářské práce

Truhlářství. Výroba: -nábytkové polotovary -dýhové sesazenky -obalované profily.

Výroba, montáž: - dřevěné příhradové vazníky - kompletní dodávky střešních konstrukcí.

Truhlářské práce, výroba: - nábytek na míru - výroba kuchyní a zakázkového nábytku na míru - servis poškozených či nefunkčních oken, dveří a nábytku - dřevěná madla na zábradlí.

Výroba: -dřevěné kostry pro čalouněný nábytek v jednotlivých dílech, tak i kompletně smontované -předčalouněné kostry včetně vlnitých pružin, pérových vložek, plsti, lepenky, gumových popruhů, dřevěných lamel, molitanu i diolénu -klasické kostry, dřevěné kostry s funkčním kováním tak i modely s mnoha funkcemi včetně specielního kování ...

Rámování, paspartování. Prodej originálních olejomaleb, reprodukcí, plakátů. Rámovaná zrcadla. Vybavování interiérů obrazovými dekoracemi. Výroba razítek do 24 hod., laserové gravírování.

Dřevo zpracování - výroba spárovkových desek - stolové a kuchyňské desky - schodiště

Truhlářské a řezbářské práce - zahradní dekorace - sochy - kuchyně - schody - vestavěné skříně - postele - obýváky - kancelářský a školní nábytek Výroba, prodej, dodávka, montáž - kuchyně Prodej, dodávka, montáž - kancelářský nábytek Výroba - kancelářský ...

Nábytek pro domáctnost: - kuchyně, linky, ložnice... Zakázková výroba truhlářská: - vše do interiéru - dřevostavby - dveře - okna - schodiště + zábradlí - nábytek - šatní skříně na míru. Reprezentativní kanceláře na zakázku z přírodního dřeva a masivu. Vybavení hotelů - kompletní včetně kuchyní: např. pro advokátní ...

Návrhy, výroba: -kuchyňské sestavy a interiéry -nábytek -okna, Eurookna -dveře -schodiště. Truhlářství, výroba nábytku na zakázku.

Stavba: - dřevostavbyvýroba - pergoly - altány - garáže. Výroba: - nábytek na zakázku - podlahy - vnitřní a vnější dveře - schodiště. Provozovna: Tvarůžkova (STK) Rožnov pod Radhoštěm.

Truhlářské práce Kompletní realizace - bytové a nebytové interiéry Výroba, montáž - atypické kuchyňské linky Montáž - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypické vnitřní dveře Výroba - ...

Výroba - kuchyně - vestavevné a šatní skříně - dětské pokoje Výroba z přírodního dřeva - obložení Zakázková výroba a montáž - vnitřní i vchodové dveře Výroba z přírodního dřeva - schodiště i samonosná - zábradlí

Výroba: -dřevěné hračky -hrací kostky a figurky -gravírování, značení a řezání laserem -průmyslový potisk dřeva a plastů -CNC plošné frézování a tvarové výřezky ze dřeva -soustružení dřeva -výroba reklamních a propagačních výrobků ze dřeva.

Prodej: -řezivo -prkna -latě -hranoly. Pilařská výroba: -řezivo -prkna -latě -hranoly, ... Výroba: -krovy, montáž -vazníky -zahradní domky, šalování -podbíjení říms. Truhlářské práce. Sklenářské práce. Sádrokartonářské práce. Zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Montáž - poličky - věšák Zakázková výroba - nábytkářské skateboardy

Výroba a prodej Dřevěných briket z tvrdých materiálů: BUK, DUB MERANTI... AKČNÍ CENY! Stavebně truhlářská výroba. Pilařská výroba. Pořez kulatiny ve mzdě do průměru 71 cm Výroba palubek, obrazových a stavebně truhlářských lišt, plotovek.... Čtyřstanné hoblování ve mzdě

Výroba - dřevěné polotovary - dřevěné ekologické brikety Soustružnické práce dřevo