Pořiďte si dřevěné polotovary jako bedničky, boxy, krabičky, škatulky, krabičky na čaje, krabičky na kapesníky, truhličky, pokladničky, rámečky, šuplíky, zahradní dekorace, kuchyňské potřeby a plno dalších polotovarů, které slouží k následnému dozdobení.

PILA VRBACI Františkov nad Ploučnicí
PILA VRBÁCI se sídlem ve Františkově nad Ploučnicí v okrese Děčín se zabývá komplexní dřevařskou činností. V rámci nabízených služeb nabízí truhlářské a tesařské práce. Vyrábí řezivo (prkna, hranoly, latě a fošny), dřevěný nábytek, zahradní nábytek, zahradní domky a pergoly a v neposlední řadě také tesařské konstrukce tzv. krovy.
PILA VRBACI Františkov nad Ploučnicí
VELKOOBCHOD A MALOOBCHOD: - překližky, sololit, OSB desky - dřevotříska ke stavebním a truhlářským účelům - palubky - obkladové - podlahové - spárovka - KVH hranoly

Šindele. Výroba, montáž a údržba: - dřevěný šindel ručně štípaný a strouhaný - dřevěné ručně dlabané okapové žlaby. Šindelář.

Výstavba: - průmyslové a zemědělské stavby - inženýrské sítě - výkopové a rekultivační práce - demoliční práce - místní komunikace pro vozidla a pěší - sportoviště - úpravy a opravy vodních toků - meliorace. Výroba: - dřevěné lepené profily určené pro výrobu oken a dveří.

Firma vyrábí pouze dřevěné slévárenské modely. Tato firma se nezabývá truhlářskou výrobou, tesařstvím a ani neprodává dřevo.

Výroba, prodej: -dřevěné obklady. -dřevěné lišty.

Výroba: -stavební materiál -řezivo -hranoly -prkna, prkno -fošny -latě.

Výroba, prodej: -násady z dubového dřeva -krouhadla na zelí.

Pokrývačství. Tesařství. Práce: -pokrývačské -tesařské -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže, opravy: -střechy, střešní konstrukce. Výroba: -prvky pro montované stavby, dřevostavby.

Výroba: - dřevěné díly a součástky.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná okna a dveře - sítě proti hmyzu - parapety - žaluzie - zámková dlažba.

Výroba a montáž: -krovy -vazníky -pergoly -zahradní domky dle zadání -střešní krytina -podlahy -palubky (obložení).

Výroba, prodej, dodávka: -interiérové dveře a zárubně -pouzdra na posuvné dveře -posuvné dveře do zdi* -dřevěná schodiště -plastová okna -doprava a montáže výrobků -na našich www* stránkách k dispozici ukázky realizací.

Výroba: - dřevěné podlážky a palety. Lesnické práce.

Výroba, montáž: - vazníky - dřevostavby - krytiny - pergoly.

Výroba: - dřevěné násady. Velkoobchod: - železářské zboží - zahrádkářské zboží.

Výroba: - dřevěné násady - hračky, kolečka, trakaře.

Výroba, prodej: - špejle na špízy - uzenářské špejle - párátka, napichovátka.

Výroba, velkoobchod: -spa* bazény s hydromasážním systémem pro dvě a více osob -komponenty do hydromasážních systémů pro koupací vany sací koše, odtokové komplety, sprchové systémy, fitinky, trysky, vzduchové trysky a regulátory, ventilátory, ovládací panely, tlačítka, veškeré příslušenství -koupelnové, ...

Výroba, prodej: - řezivo - drobné dřevařské výrobky.

Výroba: - korálkové tkací rámy - dřevěné houpačky - provazové žebříky.

Výroba: - špejle, párátka.

Velkoobchod,maloobchod: -vany s hydromasážními systémy dle přání zákazníka -spa* bazény s hydromasážním systémem pro dvě a více osob -vybavení pro koupelny -koupelnové, kosmetické a chemické výrobky: -soli aparfémy do koupele -parfémy do sauny -mléko a sprey do parních lázní -aromaterapie -čistící prostředky na ...

Prodej - truhlářské a stavební řezivo Zpracování - kulatina - řezivo Pořez - borová a smrková kulatina Prodej - palivové dřevo - palivové a rašelinové brikety - pilinové brikety Lesnictví