Hutní materiály pro stavební a výrobní společnosti i malé odběratele. Betonářská výztuž, pletiva, trubky, plechy, nosníky, kotvy, sítě, kované polotovary, závitové tyče a mnoho dalšího. Veškeré hutní materiály splňují přísné normy a disponují certifikací.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -průmyslové hadice -hadice pro vzduchotechniku -příslušenství-redukce, spojky, svorky, objímky.. -spirální hadice z PVC, PUR, PP, PE -průmyslové a nástrojové nože -hutní materiál-trubky, dráty, pásy.. -plastová i dřevěná okna a dveře -žaluzie.

Výroba, vývoz, export, import: - kovovýroba - zápustkové výkovy děrované, kruhové, tvarované, válcované Prodej: - hutní produkty a válcované oceli. Strojní opracování strojírenských dílů. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nástrojové oceli - oceli pro kování výkovků - ocelové profily, plechy, trubky - feroslitiny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - komínové systémy - zdící materiály - obklady, dlažby - hutní materiály - nářadí.

Obchod, velkoobchod, prodej: -nerezový hutní materiál (nerez): -nerezové trubky kruhové podélně svařované, bezešvé, silnostěnné, metrické, ISO, ANSI -duté profily čtvercové, obdélníkové -nerezové potrubní dílce-kolena, závitové fitinky, T kusy, redukce, lemové kroužky, příruby -potrubní armatury-klapky, šroubení, ...

Maloobchod a kompletace hutního materiálu : - ušlechtilá a nástrojová ocel - hutní materiál - ocel tyčová, úhlová, kruhová, plochá - profily I, U - trubky černé, bezešvé, pozinkované, konstrukční - plech černý a pozinkovaný. Kompletace hutních zakázek.

Hutní materiály: - velkoobchod - maloobchod - doprava Nerez: - plechy - tyčová ocel - svařované trubky a uzavřené profily Nelegované konstrukční oceli - plechy hladké, podlahové, pozinkované - tyčová ocel válcovaná za tepla - svařované trubky a uzavřené profily Hliník - plechy hladké, podlahové

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál.

Společnost má certifikace ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, BSi OHSAS 18001 Velkoobchod, sklad, prodej: -hutní materiál -plechy: válcované za tepla i za studena, černé, pozinkované, měděné, hliníkové i lakoplastové ohýbané profily, svařované sítě, trubky, dráty -betonářská ocel: hřebínkové tyče i svitky, válcovaný drát, ...

Maloobchod, firemní prodejna. Hutní materiál.

Prodej: -zdící materiál -cement, vápna, omítky, lepidla -střešní krytiny -komínové systémy -izolace -betonové výrobky, zahradní architektura, zámková dlažba -hutní materiál -koupelny -sádrokartony a doplňky -fasádní zateplovací systémy -okna, dveře, zárubně -kanalizace -stavební chemie -nářadí -elektro ...

Komplexní obchodní služby včetně technického poradenství v oblasti užití trubek a dopravy z výrobních závodů až k odběratelům.

Nákup, skladování a prodej: - hutní materiál - ocelové bezešvé, svařované trubky a profily - od EU nebo mimo EU výrobců přímo nebo ze skladu v ČR - výrobky jsou dodávány především dle EN s certifikací dle ISO 9001.

Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE.

Výroba: -kovová vlákna pro průmyslové účely z nerezové oceli -drátkobeton.

Dodávka, prodej: - surové železo - feroslitiny a další suroviny pro hutnictví.

Nákup, maloobchod, prodej: - hutní materiály s atestem (certifikát): - pásovina, tyče ploché, kulatina - betonářská ocel - topenářské pozinkované trubky - černý, pozinkovaný plech - čtyřhranný uzavřený profil

Stavebniny - materiál: Výroba: -nátěrových hmot -štěrkových izolací -zateplovacích systémů -prostředky na ochranu betonu -systémy vnějšího zateplení budov -tmely -lepidla -penetrační prostředky.

ThyssenKrupp Ferrosta spol. s r.o. Velkoobchod hutním materiálem. Plechy, tyčová a betonářská ocel a svitky. Ocelové trubky a profily, nerezová a nástrojová ocel, obrábění nerez trubek pro automobilový průmysl. Dodávky na místo určení, certifikát ISO. Sklad zásob u nás i v EU.

Nerezová ocel: -plechy, svitky -trubky, fitinky -hranaté trubky -atest výrobce na každý balík.

Společnost EXPO IMPO TRADE OSTRAVA s.r.o. Vám nabízí nejen kvalitní sortiment betonářské oceli a plechů, ale také ostatních produktů z oceli pro široké spektrum použití. Zabýváme se jak prodejem na území České republiky, tak prodejem v Polsku a na Slovensku. Spolupracujeme výhradně s kvalitními zpracovateli oceli jako jsou například Arcelor ...

Kovoobráběčství. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dělení: - hutní materiál: - profily válcované za studena a za tepla - ocelové i pozinkované plechy a trubky. Práce: - manipulační se strojními mechanismy.