Kovové válcované profily, šestihranné a kulaté tyče, klasické i pozinkované plechy anebo hutní polotovary se hojně využívají nejenom v oblasti strojírenství. Odebírejte železné i neželezné kovové materiály od osvědčených dodavatelů a výrobců.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Služby: -jeden z nejvýznamnějších dodavatelů automobilových finalistů celosvětově -lisování a svařování autodílů -ocelové výlisky.

Výroba: -ruční nářadí -nástroje pro ohýbání, tažení a dělení kovů -měřidla, měřící pomůcky. Prodej: -průmyslové, železářské zboží -elektro -brusné, rozbrušovací kotouče -měřící přístroje -ruční, motorové nářadí, nástroje. Poradenství v oboru nářadí a nástrojů.

Výroba a prodej: -kompletní okapové systémy -měď Cu -titanzinek TiZn -pozink -barevné okapy -komponenty pro automobilový průmysl, obytné přívěsy, -kovové nábytkové díly -systémy pro skladování -páternosterové skříně, pojízdné regály -kovové střechy a opláštění budov.

Prodej přechodových profilů a lišt, jednokotoučových strojů stripů a pomůcek pro kladení podlahovin. Pokládka koberců, lina, dlažby a PVC.

Zpracování kovů. Výroba výlisků, svařenců a výtažků z nerezi, oceli, hliníku a mosazi.

Výroba - pružiny zemědělství, strojírenství

Internetový obchod, eshop, e-shop, velkoobchod, prodej: -šroubení -pneumatické prvky: -rychlospojky -kulové kohouty -manometry -teploměry -hadice, spony, spojky -filtry -regulátory

Výroba a prodej kovových vláken - ocelévá vlákna. Velkoobchod, maloobchod se spojovacím materiálem - šrouby - matice - upevňovací technika. Mezinárodní kamionová doprava a spedice.

Ocelové konstrukce v novostavbách a renovovaných budovách: - balkonové konstrukce, - výtahové šachty (vnitřní i vnější), - zábradlí a ploty, - zimní zahrady, přístřešky, střešní terasy, - výroba nerezových dílů.

Výroba: -stožáry -veřejné osvětlení -ocelové konstrukce -výstavba průmyslových objektů. Prodej: -ocelové svařované konstrukční trubky.

Činnost: - obrábění - frézování - výroba přesné komponenty

Služby: -ukládka betonářské armatury

Služby: - ukládání a vázání armatur - zednické práce - zateplení - betonové podlahy - sádrokartony

Klempířské práce Prodej - klempířské prvky Prodej a montáž - střešní okna

Výroba - kovové konstrukce - ocelové trubky

Vývoj, výroba a montáž výrobků z plastů a kovů především pro automobilový a galanterní průmysl.

Lisované výrobky ze železných a barevných kovů (hliník, mosaz, měď). Výroba lisovaných výrobků z kovu: -plech, drát, tyčovina, profily. Úpravy: -lisování -ohýbání -děrování -řezání -svařování. Zajišťujeme: -zinkování -černění -chromování -kalení -nitridaci -cementování -povrchovou úpravu práškovými barvami.

Práce: -kovoobrábění -sváření Výroba: -tvarové výpalky z plechu -ocelové konstrukce

Činnost: - zakázkového obrábění na přesných CNC strojích - výroba kusových a malosériových dílů především z oblasti automobilového, leteckého a energetického průmyslu - výroba forem

Lakovna a galvanovna. Provádíme NC obrábění, svařování hliníku a kovové polotovary.

Dodavatel prvotřídních produktů v oblasti ocelových lan, řetězů, vázacích prostředků a příslušenství. Dovoz, velkoobchodní i maloobchodní prodej Květinové dráty - vázací na dřívku, modré žíhané, pozinkované, zelené - lakované.