Kovové válcované profily, šestihranné a kulaté tyče, klasické i pozinkované plechy anebo hutní polotovary se hojně využívají nejenom v oblasti strojírenství. Odebírejte železné i neželezné kovové materiály od osvědčených dodavatelů a výrobců.

Výroba: -ložiska -převodové prvky, převodovky -ozubená kola -zámky a kování -nástroje a nářadí -povrchová úprava kovů.

výroba ozubených kol a ozubení: -čelní přímé, šikmé, vnitřní -šroubová kola -válcová šneková kola pro převody s obecným nebo evolventním šnekem -frézované obecné nebo evolventní šneky mají přesný tvar boku zubu pro záběr se šnekovým kolemšneky -ozubení hřebenových segmentů s přímým zubem -drážkování přímé, evolventní ...

Zámečnická a strojírenská výroba: - kovové ploty - mříže - grily - brány - zábradlí - kovové komponenty.

Prodejní sklad. Maloobchod, prodej: - ložiska - ložiska pro automobily - gufera - ruční paletové vozíky. Sklady: - Ohrada 791, Vsetín.

Stavební práce: -komplední dodávky staveb -kompletní dodávky střech -rekonstrukce objektů -opravy, rekonstrukce, sanace památek -dodávka, montáž montovaných domků -půdní vestavby bytů. Prodej: -klempířské potřeby, výrobky -istalační materiál, sanitární keramika -stavební a hutní materiál.

Kovovýroba: -kovové palety především pro automobilový průmysl -kovové přepravní, manipulační, skladové palety. Prášková lakovna, svařování, montáž, ocelové konstrukce.

Nerezové rámy, navijáky, rámy aut, ochranné rámy na terénní, osobní i nákladní automobily.

Vyrábíme: - hliníkové díly - ozdobné lišty pro autoveterány, krycí lišty prahů, těsnící lišty do dveří.

Specializujeme se na výrobu, velkoobchodní prodej stavebních kovových ukončovacích profilů a lišt. Nabízíme profily z PVC, nerezu a hliníku.

Výroba, prodej, montáž. Kovářská výroba, kovovýroba, klempířské práce: - vstupní portály - schodiště - schodiště požární - schody - zábradlí, galerie, balkony - žebříky - kovové dveře - kovová okna - portály - přístřešky - markýzy - nerezové schůdky např.do bazénu - ploty - klece, voliéry pro ptáky - trapézové plechy - zinkované ...

Velkoobchod hutním materiálem - autorizovaný dodavatel střešního systému ROVA. Trapézové plechy.

Kovovýroba: -přesné plechové díly -plechové skříňky -menší svařované konstrukce z ocelových profilů -laserové vypalování. Prášková lakovna: Roupov 28, tel. 377980667, 377980528.

Speciální zboží pro stavebnictví: -distanční prvky z plastu a oceli -distanční prvky z vláknobetonu a z litého betonu -distanční prvky pro bednění -izolační prvky do věnců, pracovní spáry -tkanina na bednění -prvky pro spojování a kotvení -kotevní technika -prvky pro odhlučnění schodišť -upevňovací a montážní technika ...

Výroba, montáž: - kovové interiéry, nerez - ocelové konstrukce. Zakázková výroba: - schodiště, nerezová zábradlí, madla, výlohy, bary, kované ploty, vrata, brány. Práce: - zámečnické. Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing: - vozidla, automobily MITSUBISHI a MAZDA Autoservis, opravy, vlastní odtahová služba pro zákazníky: - ...

Maloobchod, montáž, servis: - bezpečnostní dveře - trezory - zámky, vložky, kování - mříže - instalace bezpečnostních fólií - systémy generálního klíče - nouzové otvírání dveří.

Maloobchod: -železářské zboží -spojovací materiál -kotvící technika -vodoinstalační materiál -nářadí -brusivo -kování. Půjčovna: -nářadí -elektro -řezačky dlažeb -chemická malta -diamantové kotouče.

Zámečnická a pasířská dílna: -práce s nerezovým materiálem a barevnými kovy -zakázková výroba zábradlí, schodišť, plechových a frézovaných dílců -svařování -povrchová úprava -centrální litinové podnože a podstavce a další.

Kovovýroba: -halové konstrukce -průmyslové konstrukce. Ekologický program: -nádrže -kontejnery (1, 5-80m3). Výroba kovolisovaných dílů pro automobilový průmysl. Zámečnické práce na zakázku. Výroba stavebních prvků.

Kovovýroba. Zámečnictví. Stavební zámečnické práce. Výroba, montáž: - posuvné nesené brány - ocelové konstrukce - madla, zábradlí z nerezu a oceli (schodišťové, balkonové), nerezové zábradlí - stojany na kola, lavičky, poklopy. Drobné zednické práce.

Obchodní, realizační a školící středisko, dovoz portugalských vín. Výroba a prodej parapetů.

Montáž, ukládka: - betonářská ocel (výztuže) včetně drátů a distančních prvků.

Zakázková kovovýroba - stojany na lyže - stoly a lavice - zastřešení bazénů

Výroba pružin: -patentový drát do 8mm -nerez drát do 3mm.