Kovové válcované profily, šestihranné a kulaté tyče, klasické i pozinkované plechy anebo hutní polotovary se hojně využívají nejenom v oblasti strojírenství. Odebírejte železné i neželezné kovové materiály od osvědčených dodavatelů a výrobců.

Obchodní zastoupení firmy HABASIT. Prodej, montáž, opravy: -řemeny a pásy POLYCORD, HABICORD, HABIPUR, HABASIT LINK -provádíme svařování, lepení pásů řemenů.

Maloobchod, prodej, e-shop: - elektrické nářadí - mikronářadí - brusiva - organizéry, boxy - nástroje - postřikovače - ruční nářadí - upínací nářadí.

Velkoobchod: -hutní materiál -veškeré plechy-pozink, měď-CU, titanzinek, LINDAB, svitky, trapéz-VIKAM, okapový systém -veškeré klempířské výrobky -střešní folie P.K.TECHNICKÉ TEXTILIE -střešní okna VELUX, FAKRO, FENESTRA, ROTO -střešní krytiny BRAMAC, CEMBRIT, BETONPRES, TONDACH, RUUKY, LINDAB, SATJAM. Práce: -kompletní ...

Kovovýroba. Práce: - zámečnictví, zámečnické, zámečník - strojní obrábění - oplocení - stavební zámečnictví - vrata - ocelové konstrukce - zábradlí - řezání pásovou pilou.

Výroba: -kovové profily pro montáž sádrokartonu a realizaci suchých staveb -revozní vstupy do stěn i podhledů z pozinkovaného plechu.

Prodej, dělení, pálení, poradenství, maloobchod, velkoobchod : - hutní materiál - plechy válcované za studena t=0, 5-2, 99mm - plechy válcované za tepla teplá páska t=3-10mm standardní a nestandardní formáty kvarto t=5-180mm standardní (včetně 2, 5x12) i nestandardní formáty - plechy válcované za studena povrchově ...

Výroba, prodej, E-shop: - tvrdé feritové magnety metodou práškové metalurgie (od kancelářských magnetů po magnetické separátory) - magnety anizotropní - magnety izotropní - magnety slinované NdFeB - strontnaté feritové magnetické prášky řady FD (feritový prach) - magnetická fólie - magnety speciální: - břemenové magnety, ...

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Velkoobchod, prodej, import: - hutní materiál, neželezné kovy - hliníkové plechy - hliníkozinkové slitiny - výrobky z neželezných kovů - střešní krytina - elektrolytický zinek - barevné kovy a jejich polotovary.

Železářství. Prodej ručního nařádí.

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Kovorytectví. Výroba: - ocelová razidla

Velkoobchod, maloobchod, poradenství: -stavební kování na okna, dveře zámky, kliky, madla, zabezpečení -nábytkové kování -visací zámky -poštovní schránky a vhozy na dopisy -nožířské zboží Dodávky tvářecích strojů a linek - oprava a modernizace tvářecích strojů Velkoobchod a maloobchod 1. máje 442, 664 84 Zastávka Tel.: ...

Prodej: -kované polotovary -profesionální elektronářadí -brusné materiály -dráty k pájení

Prodej: - hutní materiál - ocelové plechy. Výroba: - hydraulické válce Výkup: - kovový odpad.

Firma se zabývá tlakovým litím slitiny zinku, na výrobky pro nábytkové kování, výrobky pro automobilový průmysl a dalším opracováním odlitků.

Poskytujeme dovoz, vývoz a prodej barevných kovů a oceli. Nabízíme polotovary z barevných kovů i obchod s ocelovými výrobky..

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní druhovýroba

Kovoobrábění. Služby: -obrábění-kov*, kovy. Práce: -CNC soustružení a frézování. Kusová i sériová výroba: -řemenice -hliníkové písty -pojezdová kola -čepy a hřídele -opracování odlitků z litiny -opracování nerezi - frézování -vyvažování rotačních součástí do 10 kg hmotnosti -dělení materiálů na automatických ...

Výroba: -ocelové konstrukce. -kovové nádoby, tlakové nádoby, cisterny. -kontejnery. -kovové balkóny. -kovovýroba.

Domácí potřeby, železářství. Materiály: -hutní -nerez.

Prodej hutního materiálu a jeho dělení (na pásových pilách, autogenním pálením podle šablon a plazmou). Výroba ozubení a ozubených kol.